Πα. Μάι 3rd, 2024

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΟΥΚΟΥΛΗ- ΒΙΛΙΑΛΗ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Επίσκεψη πραγματοποίησε τη Μεγάλη Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023, η πρώην Βουλευτής, Σύμβουλος του Πρωθυπουργού και υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ. στις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές της 21ης Μαΐου κ. Μαρία-Ελένη Σούκουλη-Βιλιάλη, στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο, προκειμένου να λάβει την ευχή και την ευλογία του για τις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως, ο σεπτός Ποιμενάρχης μας και η κ. Σούκουλη, συζήτησαν εγκάρδια θέματα που άπτονται της τρέχουσας επικαιρότητας, τοπικού και πανεθνικού επιπέδου, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και σε θέματα θρησκευτικού, κοινωνικού και φιλανθρωπικού ενδιαφέροντος, για το οποίο η κ. Σούκουλη έδειχνε πάντοτε ιδιαίτερη σπουδή παρακολουθώντας εκ του σύνεγγυς τις δραστηριότητες, τις εκδηλώσεις και το πολυποίκιλο έργο της Ι. Μητροπόλεως μας.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε θερμά την κ. Σούκουλη για την ευγενική επίσκεψή της και της ευχήθηκε αίσια ευόδωση του αγώνα της και «Καλή Ανάσταση»!