Κυ. Απρ 28th, 2024

Θα κολυμπήσουν συνεχόμενα για 24 ώρες για καλό σκοπό στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Άργους

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η Αγγελική Μαρλαγκούτσου και ο Χρήστος Λάμπρου θα κολυμπήσουν συνεχόμενα, εναλλάξ, για 24 ώρες, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Άργους, για καλό σκοπό.
Ο σκοπός είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τις ανάγκες του Συλλόγου Γονιών Παιδιών Με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», στον οποίον και θα διατεθεί εξ’ ολοκλήρου το ποσό των εσόδων που θα μαζευτεί.
Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 η Αγγελική και ο Χρήστος πρέπει να μας έχουν όλες και όλους δίπλα τους. Όχι μόνο για να τους εμψυχώσουμε, στη δύσκολη αυτή προσπάθειά τους, όσο για να δώσουμε τη σημαντική παρουσία μας, προσφέροντας ο καθένας ό,τι χρηματικό ποσό μπορεί, για να συγκεντρωθούν χρήματα για τις ανάγκες των παιδιών – ηρώων του συλλόγου.

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Άργους θα είναι ανοικτό όλο το 24ωρο την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024, για όλους όσοι θέλουν να βρεθούν και να στηρίξουν την πρωτοβουλία αυτή.
Ώρα εκκίνησης: 10:00πμ.
Η Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς, που συμπίπτει με την ημερομηνία διεξαγωγής του 24h Swim For Good, ας είναι η ημέρα που θα αγκαλιάσουμε αυτήν την προσπάθεια.