Πα. Μάι 3rd, 2024

Λουτράκι: Στα λευκά τα Γεράνεια όρη (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στα λευκά έχουν ντυθεί τα Γεράνεια όρη, πάνω από την πόλη του Λουτρακίου, χωρίς ωστόσο να έχει δημιουργήσει μέχρις στιγμής προβλήματα στο επαρχιακό οδικό.

Στα λευκά έχουν ντυθεί τα Γεράνεια χωρίς ωστόσο να έχει αναφερθεί κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα στους βασικούς Κεντρικούς οδικούς άξονες. Πριν από λίγο σε τηλ. επικοινωνία που είχαμε με τον Αντιδήμαρο Μεγάρων κύριο Κώστα Φυλακτό μας ανέφερε πως δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα σε βασική οδική αρτηρία. Ο δρόμος Μεγάρων Αλεποχωρίου παραμένει ανοιχτός. Ένα μικρο πρόβλημα έχει εντοπιστεί στο δρόμο Μεγάρων Χανιου-Αγ Ιωάννη Μακρυνου αλλα την ωρα που γράφουμε το ρεπορτάζ μηχάνημα του Δήμου σπεύδει και σε λιγο θα ανοίξει ο δρόμος.

Σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε με τον Αντιδήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κύριο Σωτήρη Πέρα ενημερωθήκαμε οτι η χιονόπτωση δεν εχει επηρεάσει τους οδικούς αξονες του Δήμου και η κυκλοφορία διεξάγεται παντού ομαλά. Ωστόσο τα Γεράνεια ειναι ντυμένα στα Λευκά και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή τις βραδυνές ώρες λόγω του σχηματισμού παγετού.