Πε. Μάι 2nd, 2024

Λουτράκι Christmas Event από το Επιμελητήριο Κορινθίας, τον Δήμο Λουτρακίου- Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και τον Εμπορικό Σύλλογο Λουτρακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτυ με μουσική και δράσεις για τα παιδιά  είχαμε την τύχη να απολαύσουμε  χτες  Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023 στην Κεντρική Πλατεία Λουτρακίου (Πλατεία 25ης Μαρτίου) από το Επιμελητήριο Κορινθίας, τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και τον Εμπορικό Σύλλογο Λουτρακίου.Η εκδήλωση περιελάμβανε ζωντανή μουσική από το συγκρότημα του Βασίλη Καρδάρα καθώς και κεράσματα (λουκουμάδες, ζεστή σοκολάτα) για τους μικρούς και μεγάλους.

Το Κτήμα Μανωλάκη, το Οινοποιείο Κουτσοδήμος και το Κτήμα Σκλήρη  σερβίραν Glühwein -γλυκό ζεστό κρασί, το γιορτινό κρασί των ημερών Τα τμήματα Βρεφονηπιοκόμων Α’ και Β’ έτους του ΙΕΚ ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ ανέλαβαν τους μικρούς  φίλους  να τους απασχολήσουν δημιουργικά, όπως και να υπενθυμίσουν σε όλους μας πως είναι να είσαι παιδί.

Διαβάζοντας ιστορίες και παραμύθια επιλεγμένα από το Βιβλιοπωλείο Κουκίδα. Ενώ εκπαιδευόμενες από το τμήμα Αισθητικής της σχολής “ζωγραφίζουν’’ στα πρόσωπά μας, την ελπίδα που γεννάται αυτές τις μέρες!

perahora.gr