Τε. Μάι 1st, 2024

Μακελειό – Λούτσα: Έξι νεκροί σε ανταλλαγή πυροβολισμών, ανθρωποκυνηγητό σε εξέλιξη

Κοινοποίηση ειδήσεων

Επί τόπου έσπευσε η ΕΛ.ΑΣ. στην Αρτέμιδα, μετά από πυροβολισμούς που ακούστηκαν με αποτέλεσμα να πέσουν νεκροί έξι άνθρωποι αλβανικής καταγωγής.

Τελικά, αποδείχθηκε ότι ένα μαφιόζικο ξεκαθάρισμα λογαριασμών κατέληξε σε αιματηρή συμπλοκή. Οι εκτελεστές «γάζωσαν» τα θύματά τους με δεκάδες σφαίρες και να διέφυγαν με αυτοκίνητο.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει κυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ κάνει λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

 

Το μακελειό έλαβε χώρα κοντά στις 18:30 στην οδό Ακροπόλεως, έναν μικρό δρόμο που καταλήγει σε κεντρικό. Σε ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο επέβαιναν έξι άτομα. Εκτιμάται ότι οι δολοφόνοι είχαν στήσει ενέδρα και πυροβόλησαν πάρα πολλές φορές – σύμφωνα με τις μαρτυρίες.

Από τα έξι άτομα που επέβαιναν στο όχημα, ένας ή δύο βρέθηκαν νεκροί έξω από το όχημα και οι υπόλοιποι μέσα στο αυτοκίνητο.

Ακολούθως, οι δράστες φέρεται να διέφυγαν με ένα πολυτελές αυτοκίνητο και κατά άλλες πληροφορίες με μία μοτοσικλέτα. Γεγονός είναι ότι το σημείο προσφέρει στους δράστες την ευκαιρία να απομακρυνθούν από το σημείο της δολοφονίας με μεγάλη άνεση, είτε προς Ραφήνα – Νέα Μάκρη, είτε προς το κέντρο της Αθήνας.

Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής. Πρόκειται για Αλβανούς υπηκόους. Το όχημα των θυμάτων έφερε γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας.

 

Μαρτυρίες στην ΕΡΤ

«Άκουγα ένα πυροβόλο όπλο – ήταν συνεχείς οι πυροβολισμοί (…) Είμαι γείτονας, ανησύχησα και ήρθα, είδα καλυμμένα δύο πτώματα», ανέφερε περίοικος στην ΕΡΤ.

Πηγή: ΕΡΤ | Ρεπορτάζ: Νίκος Κουντούρης

www.ertnews.gr