Σα. Απρ 27th, 2024

Μεσσήνη: Ληστεία με καλάσνικοφ σε κατάστημα των ΕΛΤΑ – Μπλόκα από την αστυνομία σε όλη την Πελοπόννησο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σκηνικό τρόμου με το καλημέρα στην πόλη της Μεσσήνης. Λίγο μετά τις 7 το πρωί στο μάτι τριών δραστών μπήκε το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην περιοχή κοντά στο ιστορικό κέντρο.

Φέρεται ότι έδρασαν άμεσα σπάζοντας πιθανόν με βαριοπούλα την εξωτερική τζαμαρία του χώρου για να εισέλθουν εντός. Αφού απέσπασαν χρηματικό ποσό διέφυγαν και ήδη έχει σημάνει συναγερμός στις αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το πόσο που φέρεται να έχουν αρπάξει μια και σήμερα ήταν ημέρα πληρωμών ανέρχεται σε 130.000 ευρώ περίπου. Οι δράστες διέφυγαν με αυτοκίνητο τύπου SUV προς την έξοδο της πόλης. Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ήδη και εξετάζεται το οπτικό υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή.

ΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ

Περίπου στις 7 και 15 το πρωί και όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία, τρεις δράστες με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, έσπασαν με βαριοπούλα την τζαμαρία της εισόδου του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στη Μεσσήνη. Στο κατάστημα εκείνη τη ώρα βρίσκονταν πέντε υπάλληλοι. Ο ένας εκ των δραστών

Ο ένας δράστης δεν εισήλθε στο κατάστημα, αλλά ανέμενε στην πόρτα κρατώντας μακρύκανο όπλο. Οι δυο συνεργοί του με την απειλή όπλων, πιθανών πιστολιών, ανάγκασαν έναν από τους υπαλλήλους να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο κατορθώνοντας να αφαιρέσουν το ποσό των 135 χιλιάδων ευρώ.

Καθόλη την διάρκεια του συμβάντος δεν υπήρξε τραυματισμός ούτε ασκήθηκε σωματική βία, ενώ οι δράστες διέφυγαν με SUV όχημα και αναζητούνται.

best-tv.gr