Τε. Μάι 1st, 2024

«Μου άρπαξε την αλυσίδα και με μαχαίρωσε…» Η μαρτυρία του 18χρονου που του επιτέθηκαν 3 αλλοδαποί (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Συγκλονίζει η μαρτυρία του 18χρονου Αλέξανδρου, που έπεσε θύμα ληστείας το μεσημέρι της Τετάρτης, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του, στα Πατήσια. Τρεις άνδρες τον πλησίασαν και τον απείλησαν με μαχαίρι προκειμένου να του αρπάξουν την αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό. Ο ένας, δεν δίστασε να τον μαχαιρώσει στην κοιλιά. Ο 18χρονος έχασε τις αισθήσεις του και χρειάστηκε να διακομιστεί στο “Λαϊκό Νοσοκομείο”, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

«Όταν είχα κατέβει στη στάση Άγιος Ελευθέριος για να πάω προς το σπίτι μου με είχαν ακολουθήσει. Φορούσα την αλυσίδα απ’ έξω και με είδαν, έβγαλαν με τρόπο το μαχαίρι από την τσέπη και μου το ακούμπησαν στην κοιλιά και με είχαν περικυκλώσει», αναφέρει ο 18χρονος .

Ο 19χρονος όπως εξηγεί κράτησε αμυντική στάση και δεν υπάκουσε στις εντολές, με αποτέλεσμα ένας από τους δράστες να τον μαχαιρώσει.

«Με μαχαίρωσε και μου τράβηξε την αλυσίδα από τον λαιμό,  εγώ έχασα τις αισθήσεις και είχα λιποθυμήσει, αυτό που βίωσα ήταν πολύ τρομακτικό να μην το βιώσει κανένας άνθρωπος», δηλώνει.

Ο 18χρονος κατάφερε να ειδοποιήσει τους δικούς του, οι οποίοι άμεσα τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, με συνοδεία περιπολικού.

Μετά την τραυματική του εμπειρία ο 18χρονος συμβουλεύει τους συνομήλικούς του να μην κυκλοφορούν με αξεσουάρ στο δρόμο, διότι ο κίνδυνος παραμονεύει.