Πα. Μάι 3rd, 2024

Νέοι υποψήφιοι για την ”ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” του Νίκου Σταυρέλη

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ανακοινώνουμε τέσσερις ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

🟡ΑΒΡΑΜΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

Ο Γιώργος εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος με την ειδικότητα του χειριστή πρέσας, από το 2000 έως σήμερα. Είναι απόφοιτος τεχνικού επαγγελματικού λυκείου Κορίνθου με ειδικότητα ηλεκτρονικού. Από το 1999 ασχολείται με ένα σπουδαίο χόμπι, τον ραδιοερασιτεχνισμό ως πτυχιούχος ραδιοερασιτέχνης με κρατικό πτυχίο από το 2004 με διακριτικό τίτλο SV3KAB.

Είναι μέλος και ταμίας της εθελοντικής ομάδας αποκατάστασης επικοινωνιών σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης με διακριτικό τίτλο Ο.Ε.Ρ.Π. (Ομάδα Εθελοντών Ραδιοερασιτεχνών Πελοποννήσου).

Αποτελεί μέλος της εθελοντικής ομάδας πρόληψης υποβοήθησης καταστολής σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης με διακριτικό τίτλο ΖΕΥΣ.

Έχει εργαστεί σαν εικονολήπτης και τεχνικός ροής στην τοπική τηλεόραση και ραδιοφωνία από το έτος 2000 – 2004.

Γεννήθηκε στην Κόρινθο το 1978 και είναι κάτοικος Περιγιαλίου της δημοτικής ενότητας Άσσου – Λεχαίου. Είναι δεκαπέντε χρόνια έγγαμος και πατέρας ενός ανήλικου τέκνου.

Όσοι τον γνωρίζουν προσωπικά , γνωρίζουν ότι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος , όπου και όποτε του έχει ζητηθεί η βοήθεια του την έχει προσφέρει.

Έτσι και τώρα.

Η ωριμότητα, η πνοή για δημιουργία και η ανάγκη για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο του χωριού, Κατόπιν προτάσεως από τον υποψήφιο δήμαρχο Κορινθίων κύριο Νίκο Σταυρέλη , τον έκανε να ανταποκριθεί σε αυτό το κάλεσμα.

Ο Γιώργος είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Περιγιαλίου.

🔵ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 

Η Αναστασία Ευσταθίου ασχολείται με οικιακά. Είναι μόνιμη κάτοικος Περιγιαλίου. Συμμετέχει πρώτη φορά σε Εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης με προοπτική την ευημερία του τόπου που ζει και αγαπάει.

Η Αναστασία είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Περιγιαλίου.

🟣ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο Γιώργος είναι πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο ΑΤΕΙ Λάρισας. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί 1 έτους. Εργάζεται σε ιδιωτική επιχείρηση και παράλληλα είναι αγρότης. Αγωνίζεται στην τοπική ομάδα ΠΑΣ Κλένια 20 χρόνια και σαν αρχηγός με το ήθος του αποτελεί παράδειγμα για τα νέα παιδιά. Είναι εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος το 2019 με ανεξάρτητο συνδυασμό. Με την όρεξή του και με τη δουλειά του θέλει ό,τι καλύτερο για το χωριό του.

Ο Γιώργος είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Κλένιας.

🟢ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ 

Η Γεωργία Σούκουλη του Θεοφάνη είναι ιδιωτική υπάλληλος, μητέρα δύο παιδιών, με καταγωγή από τον Άγιο Ιωάννη. Ζει και εργάζεται στην Κόρινθο. Αγαπά το τόπο καταγωγής της και επιθυμεί να το βλέπει να εξελίσσεται.

Η Γεωργία είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Αγίου Ιωάννη.

Είναι τιμή και χαρά μας για αυτήν την συμπόρευση! Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία!