Τρ. Μάι 7th, 2024

Ξενώνας “Βαθύσκια”: Ο πιο όμορφος προορισμός στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Βαθύσκια” έτσι αναφέρει την περιοχή ο Παυσανίας από τη βαθιά σκιά που δημιουργεί η πυκνή βλάστηση και κυρίως τα πλατάνια που συναντάμε ανεβαίνοντας προς  στα Τρίκαλα Κορινθίας. 

Ο ξενώνας μας βρίσκεται  στην Κάτω συνοικία  Τρικάλων στα 1000μ περίπου υψόμετρο.
Προορισμός μόλις 143 km από την Αθήνα και 123 km από την Πάτρα. Ο Ξενώνας Βαθύσκια βρίσκεται 8 χιλιόμετρα από το χιονοδρομικό κέντρο Ζήρειας. Διαθέτει δωμάτια με μπαλκόνι και θέα στον Κορινθιακό Κόλπο ή στο όρος Ζήρεια. Δωρεάν Wi-Fi πρόσβαση στο internet σε όλους τους χώρους.

Τα δωμάτια διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ψυγείο. Κάποια από τα δωμάτια διαθέτουν θυρίδα ασφαλείας, μπανιέρα υδρομασάζ ή ντους και τζάκι.

Ένα παραδοσιακό πρωινό σε μπουφέ με αλμυρές και γλυκές λιχουδιές προετοιμάζεται καθημερινά, το οποίο οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν στο δωμάτιό τους, κατόπιν αιτήματος.  Ο ξενώνας μας είναι φτιαγμένος από πέτρα με πολύ μεράκι και γούστο ενώ περιστοιχίζεται από πλούσια βλάστηση και σας προσφέρει θαλπωρή, ξεκούραση και απόλυτη ησυχία.Από τα μπαλκόνια του ξενώνα μας μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας το καφεδακι σας ατενιζοντας τη θέα. Οι συχνες εναλλαγές του καιρού συνθέτουν ένα υπέροχο σκηνικό και μία μοναδική εμπειρία για τον επισκέπτη. 
Ένας μαγευτικός προορισμός και για τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

Ο ξενώνας λειτουργεί όλο το χρόνο.

Κάτω Συνοικία Τρίκαλα Κορινθίας

Τηλ. Επικοινωνίας: 6907605706 – 2743091170 Fax: 2743091170