Πα. Μάι 3rd, 2024

Ξυλόκαστρο: Η Μαίρη Νικολοπούλου υποψήφια στο συνδυασμό του Βλάση Τσιώτου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ως άνθρωπος με απέραντη αγάπη για τον τόπο μου και με αίσθημα ευθύνης, καθώς και συνειδητοποίηση της ανάγκης για προσφορά στη κοινωνία μέσω της συμμετοχής μου στα κοινά, κατέρχομαι στις Δημοτικές Εκλογές στις 8 Οκτωβρίου 2023, ως υποψήφια με τον Συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ του υποψηφίου Δημάρχου Δ. Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, Βλασίου Τσιώτου, άνθρωπο με στόχους , δυναμισμό, αποφασιστικότητα, εμπειρία, γνώση, μα πάνω από όλα ήθος και κοινό όραμα με μένα.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά, λόγω του επαγγέλματός μου, αποτελεί χαρακτηριστικό της οντότητάς μου ως πολίτη. Επέλεξα να ενώσω τις δυνάμεις μου με μια σπουδαία ομάδα ανθρώπων που έχουν πραγματικό όραμα προόδου, με στόχο να αγωνίζονται για να δημιουργήσουν μια νέα εποχή για τον Δήμο.

Σε αυτή μου την επιλογή επιθυμώ να σας έχω όλους κοντά μου ,κοντά μας, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας. Είμαι αισιόδοξη, σκέφτομαι θετικά και πιστεύω στη δύναμη της ομαδικής προσπάθειας, για το κοινό καλό.

Θεωρώ τον εαυτό μου αεικίνητο άτομο, όπως με βλέπουν άλλωστε οι πιο πολλοί, με το χαμόγελο να μεταδώσω ο.τι αξίζει. Οι δυσκολίες της εποχής μας δεν με αποτρέπουν από το να ασχοληθώ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αντίθετα είναι κίνητρο γιατί οι δυσκολίες εξαγνίζουν τους σκοπούς.

Ο Βλάσιος Τσιώτος και η μέχρι τώρα αυτοδιοικητική του πορεία, δείχνει, οτι μπορεί να την υποστηρίξει με σοβαρότητα και συνέπεια.

Η αγάπη μου για τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζώ, έκανα την οικογένεια μου και εργάζομαι, με οδήγησε στην απόφαση, σε αυτό το κομβικό χρονικό σημείο, να ασχοληθώ με τα κοινά της πόλης και του Δήμου γενικότερα. Είμαι αποφασισμένη να τοποθετήσω έστω ένα λιθαράκι προόδου στο τόπο που αγαπώ.

Ο πολιτισμός είναι στάση και τρόπος ζωής που ενώνει τους ανθρώπους. Με ελπίδα θετική για το μέλλον, εύχομαι τα καλύτερα για τον Δήμο μας. Έναν Δήμο χωρίς νικητές και ηττημένους, αλλά συμπολίτες συνειδητούς με κοινό γνώμονα πορείας την ευημερία του τόπου.