Κυ. Απρ 28th, 2024

Πάτρα: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 35χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της θείας του – Είχε συλληφθεί στο Λουτράκι

Κοινοποίηση ειδήσεων

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την σημερινή (9.8.2023) απολογία του ο 35χρονος από την Πάτρα ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία της 55χρονης θείας του.

Ο 35χρονος είχε συλληφθεί με την κατηγορία της δολοφονίας της θείας του μέσα στο σπίτι της 55χρονης γυναίκας στην οδό Μπουκαούρη στην Πάτρα στις 26 Ιουλίου.

Πριν από επτά χρόνια ο 35χρονος είχε κατηγορηθεί και για τη δολοφονία της 53χρονης μητέρας του και αδελφής της 55χρονης που σκότωσε την περασμένη εβδομάδα.

Ο 35χρονος είχε οδηγηθεί ενώπιον των εισαγγελικών αρχών της Πάτρας την περασμένη Παρασκευή (4.8.2023) και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Σε βάρος εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση για την άλλη υπόθεση της δολοφονίας της μητέρας του.

Τα στοιχεία που δείχνουν την ενοχή του

Τα στοιχεία που έχει μαζέψει η αστυνομία για την υπόθεση της δολοφονίας της 55χρονης στην Πάτρα δείχνουν την ενοχή του 35χρονου. Υλικό από κάμερες ασφαλείας που είχαν εξασφαλίσει οι αστυνομικοί, εμφανίζουν τον φερόμενο ως δράστη να βγαίνει από το σπίτι της γυναίκας το επίμαχο διάστημα που προσδιορίζεται ιατροδικαστικά η δολοφονία δηλαδή την Τετάρτη 26 Ιουλίου, φορώντας περούκα, μάσκα και χειρουργικά γάντια.

Η 55χρονη βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της από φιλικό της πρόσωπο, το οποίο και ειδοποίησε την Αστυνομία. Ο 35χρονος επιβιβάστηκε σε λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας και ταξίδεψε με προορισμό την Κόρινθο και στη συνέχεια με ταξί στο Λουτράκι, όπου για μικρό χρονικό διάστημα έμεινε σε τροχόσπιτο, όπου και συνελήφθη.

Σε έρευνα που έγινε στο τροχόσπιτο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια χειρουργική μάσκα, ένα ζευγάρι παπούτσια και ένα τσαντάκι, τα οποία φορούσε κατά την διαφυγή του από την οικία του θύματος, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Στις 19 Ιουλίου του 2016 στο ίδιο σπίτι, αλλά σε άλλο όροφο, όπου βρέθηκε δολοφονημένη η 55χρονη, είχε τραυματιστεί θανάσιμα με χτυπήματα από γροθιές και ρόπαλο στο κεφάλι η μητέρα του 35χρονου.

Πηγή: newsit.gr