Πε. Μάι 2nd, 2024

Πέντε νέους υποψήφιους ανακοίνωσε ο Νίκος Σταυρέλης

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ανακοινώνουμε πέντε ακόμα υποψήφιους που θα στελεχώσουν τη ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

1.ΜΕΛΙΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ο Βασίλης γεννήθηκε το 1960 στο Λέχαιο και κατοικεί στην Κόρινθο. Διατηρεί επιχείρηση στο Λέχαιον, που δραστηριοποιείται πλέον των τριάντα ετών με εξειδίκευση στην επεξεργασία νερού. Έχει καινοτόμες ιδέες σχετικά με την επεξεργασία και διαχείριση τόσο του πόσιμου, όσο και του νερού για άρδευση. Συνεργάζεται με δήμους ανά την Ελλάδα καθώς και με μεγάλες επιχειρήσεις .
Είναι εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος Λεχαίου.

Ο Βασίλης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε. Άσσου-Λεχαίου.
2.ΖΙΑΖΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο Γιώργος γεννήθηκε στην Κόρινθο 14 Μαΐου 1980 . Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη που την λατρεύει.


– Είναι κάτοχος πτυχίου του τμήματος Ηλεκτρονικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Χανίων. Μιλάει Αγγλικά και είναι κάτοχος του διπλώματος Lower of Michigan.
– Εργάστηκε στην Αθήνα ως Ηλεκτρονικός στην εταιρεία Αδαμόπουλος Ανελκυστήρες καθώς και στα κεντρικά του Γερμανού στον Άγιο Στέφανο επισκευάζοντας πλακέτες κινητών τηλεφώνων. Πριν ασχοληθεί με τα χωράφια δούλεψε ως πωλητής στην εταιρεία Γιαννόπουλος Αγγελόπουλος ΑΕΒΕ όπου και έφτασε ως την θέση του εμπορικού Διευθυντή του καταστήματος της Βάρης.
Η αγάπη του για τον τόπο του για το χωριό του το Περιγιάλι τον κέρδισε και επέστρεψε για να ασχοληθεί με τα χωράφια που από τον παππού του πέρασαν στον πατέρα του και τώρα σε αυτόν σε δύσκολους καιρούς λόγω κλιματικής αλλαγής. Παρ’ όλα αυτά έχει καταφέρει να αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς και στην παραγωγή αλλά και στην μεταποίηση και πώληση των προϊόντων του. Πιστεύει στον πρωτογενή τομέα γιατί ζει από την παραγωγή του και γιατί ο τόπος που μεγάλωσε τον παππού και τον πατέρα του μεγαλώνει τώρα την δική του οικογένεια. Θα δώσει την μάχη μαζί με τον Νίκο Σταυρέλη γιατί πιστεύει ότι είναι ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει πραγματικά τους αγρότες της περιοχής μας.
– Ο Γιώργος ήταν υποψήφιος με την παράταξή μας και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του 2019 και βγήκε πρώτος σε σταυρούς στην δημοτική ενότητα Άσσου-Λεχαίου.
Ο Γιώργος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε. Άσσου-Λεχαίου.

3.ΚΑΠΛΑΝΗ-ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
Η Παναγιώτα έχει γεννηθεί στο Σολομό όπου και διαμένει.
– Είναι έγγαμη με τον Κοντογιάννη Παναγιώτη, ιδιωτικό υπάλληλο και έχουν αποκτήσει 2 παιδιά τον Νικόλαο, τελειόφοιτο του τομέα “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ”, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και τον Ευάγγελο, Έφεδρο Αξιωματικό του Πυροβολικού.

Η Γιώτα είναι δημοτική υπάλληλος και με το πτυχίο της, ως τεχνικός μαγειρικής τέχνης, εργάζεται στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Εξαμιλίων.
– Επί 8 χρόνια ήταν μέλος και γραμματέας του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Σολομού “ΆΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ”. Επί 6 χρόνια υπήρξε μέλος και γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Σολομού.
– Ως υπάλληλος του Κ.Κ.Π. του Δήμου μας έχει την δυνατότητα να προσφέρει τις υπηρεσίες της με αγάπη, σεβασμό και ευαισθησία προς την τρίτη ηλικία, μέσω των δομών Κ.Α.Π.Η. και Κ.Η.Φ.Η., όποτε της ανατεθούν.
– Η διακονία της προς την εκκλησία των “ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ” Σολομού, την ενώνει ακόμα περισσότερο στις σχέσεις ομαδικής συνεργασίας και προσφοράς μαζί με τους συγχωριανούς της προς τους συνανθρώπους μας.
– Οι οικονομικές και διοικητικές γνώσεις της μέσω του αντίστοιχου πτυχίου από το ΕΠ.Α.Λ. Κορίνθου την καθιστούν γνώστη της διοίκησης από όποια θέση τοποθετηθεί.
– Γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά. Στα 50 της χρόνια νιώθει ώριμη και δυνατή, γνωρίζοντας εν των έσω τις ανάγκες του χωριού της και είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει με σθένος ό,τι θα οδηγήσει τον Σολομό στο μέλλον που του αξίζει για τα παιδιά, τους νέους, για όλους τους κατοίκους μονίμους και επισκέπτες.
– Συζητώντας με τον κο Νίκο Σταυρέλη έλαβε τις διαβεβαιώσεις με έμπρακτες προτάσεις – λύσεις για την ριζική βελτίωση της καθημερινότητας των Σολομιοτών οπτικά, πρακτικά, λειτουργικά.

– Η Παναγιώτα Καπλάνη, μέσα από το ψηφοδέλτιο “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” ως υποψήφια του Τ. Δ. ΣΟΛΟΜΟΥ προσβλέπει στην στήριξή σας!
Η Γιώτα είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Σολομού.

4.ΜΙΚΕΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο Γιώργος είναι κάτοικος Κόρφου πολλά χρόνια. Συνταξιούχος τραπεζικός. Πολλά χρόνια ανώτερο στέλεχος στην Εμπορική Τράπεζα σε διευθυντικές θέσεις. Είναι απόφοιτος του Ινστιτούτου Τραπεζικών Εργασιών.


Ο Γιώργος είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Κόρφου.

5.ΠΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο Γιώργος Πίτσας του Κυριάκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κόρφο Κορινθίας, τόπο καταγωγής του.Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

– Το 2009 αποφοίτησε από τη Σχολή Πλοιάρχων, της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου, η αγάπη του όμως για τον τόπο του και η οικογενειακή επιχείρηση τον κράτησαν στον Κόρφο, για να αναλάβει τα ηνία του καταστήματος εστίασης που λειτουργεί από το 1972 και ίδρυσε ο αείμνηστος ναυτικός πατέρας του Κυριάκος.


– Στις δημοτικές εκλογές του 2019 τιμήθηκε και εξελέγη πρώτος σε σταυρούς τοπικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Ανανεωτική Δύναμη Κόρφου».
– Η προσφορά και ο εθελοντισμός είναι στη φύση του και είναι εκλεγμένο μέλος του εκκλησιαστικού συμβουλίου Κόρφου.


Ο Γιώργος βλέπει στο πρόσωπο του Νίκου Σταυρέλη και στο Συνδυασμό «Πνοή Δημιουργίας» μια μοναδική συγκυρία για ουσιαστική αλλαγή στον Κόρφο και γενικότερα στο Δήμο Κορινθίων.


Όπως λέει ο ίδιος: …Τώρα είναι η ώρα να δράσουμε, να δημιουργήσουμε υποδομές για την τουριστική αναβάθμιση με έργα ουσίας στον λιμένα, στη διαχείριση αποβλήτων, στην ανάδειξη του μακραίωνου ναυτικού μας πλούτου και κληρονομιάς, σεβόμενοι πάντα τη μοναδική φυσική ομορφιά και τη διατήρηση του τοπίου.

– Παραμένουμε ακλόνητοι στις αρχές μας για έντιμη, δίκαιη και αξιοπρεπή διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας σε ζητήματα που βελτιώνουν την καθημερινότητά μας στον τόπο που γεννηθήκαμε ή επιλέξαμε να ζήσουμε….

Ο Γιώργος είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Κόρφου.