Πα. Μάι 3rd, 2024

Πέτρος Πλεμμένος: Η συμμετοχή μου στις εκλογές με την «Πράσινη Πόλη» σηματοδοτεί την ανάγκη για αλλαγή πορείας στο Δήμο Κορινθίων (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Συνέντευξη παραχώρησε στο korinthostv.gr, ο Πέτρος Πλεμμένος, υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος για το Δήμο Κορινθίων, της παράταξης «Πράσινη Πόλη». Ο κύριος Πλεμμένος δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως η συμμετοχή του στις αυτοδιοικητικές εκλογές σηματοδοτεί την ανάγκη για αλλαγή πορείας στο Δήμο Κορινθίων, μετά από τόσα χρόνια στασιμότητας.

Όπως τόνισε, συμμετέχει στην « Πράσινη Πόλη» με επικεφαλής τον Δημήτρη Πρωτόπαπά, γιατί η έννοια της Υγείας – Πρόνοιας και της Κοινωνικής Πολιτικής δεν μπορεί να συμβαδίζει με τη λογική «κόστους – οφέλους» σε ό,τι αφορά τους εξυπηρετούμενους, αλλά και τους εργαζόμενους.

Ο ίδιος, έχοντας θητεύσει για περισσότερα από είκοσι χρόνια στο τομέα της ψυχικής υγείας και της κοινωνικής πολιτικής γενικότερα, τόσο στην πόλη μας όσο και στο νόμο, εντοπίζει ανεπάρκεια σε υποδομές και υπηρεσίες για κάθε ομάδα του πληθυσμού όπως τα παιδιά, τους νέους, τα άτομα με αναπηρία ,Ρομά κ.α.

Στόχος είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου, ευέλικτου και ανθρωποκεντρικού μοντέλου σχεδιασμού, εφαρμογής και λειτουργίας δράσεων και δομών κοινωνικής πολιτικής.

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί: