Πα. Μάι 3rd, 2024

Παναγιώτης Πιτσάκης: Πώς γίνονται στο εξής οι έλεγχοι στα ΚΤΕΟ – 70 μέρες παράταση στα Δελτία Τεχνικού Ελέγχου (VIDEO)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Αυστηροί κανόνες τηρούνται ήδη από τη Δευτέρα 4 Μαΐου στα ΚΤΕΟ για την αποφυγή της διασποράς και εξάπλωσης του κορωνοϊού ενώ σύμφωνα με εγκύκλιο του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη, για την αποφυγή συγχρωτισμού δίνεται παράταση της ισχύς των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου οχήματος, από τις 45 ημέρες που είχαν δοθεί, για επιπλέον 25 ημέρες.

Το ΚΤΕΟ Πιτσάκης πριν λίγες ημέρες πήρε την άδεια από το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων της Κύπρου για τον Τεχνικό Έλεγχο στα φορτηγά αυτοκίνητα με Κυπριακές πινακίδες.
Σε ό,τι αφορά τα μέτρα, οι ελεγκτές και το λοιπό προσωπικό θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με γάντια και μάσκες. Θα πρέπει να υπάρχει αντισηπτικό σε εμφανές σημείο.

Εντός του χώρου της Γραμματείας – Ταμείου θα πρέπει να αποφεύγεται η παραμονή πολιτών εκτός του απαραίτητου χρόνου για την προσκόμιση των απαραίτητων για τον έλεγχο δικαιολογητικών και την παραλαβή του ΔΤΕ. Επίσης, ο τεχνικός έλεγχος θα πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού για την αποφυγή συγχρωτισμού.