Δε. Μάι 6th, 2024

Πανκαμαριακός – Θύελλα Πετρίου: Της ανατροπής στο Ξυλόκαστρο!!

Κοινοποίηση ειδήσεων

Δύο ομάδες με ίδια βαθμολογική συγκομιδή Πανκαμαριακός και Θύελλα Πετρίου στους 9 βαθμούς έδωσαν μεγάλη μάχη προκειμένου να ελπίζουν για την συνέχεια σε παραμονή στην κατηγορία! Ένα ματς δυνατό που ή εξέλιξη του θύμιζε  τις μεγάλες ανατροπές στο ποδόσφαιρο !!

Το ματς ξεκίνησε με τούς καλύτερους οιωνούς για την φιλοξενούμενη Θύελλα Πετρίου όπου προηγήθηκε στό 2′ με 0-1 γκολ τού Gijoni και στο 35′ έκανε το 0-2 με γκολ του Σαρρή, σκορ που τελείωσε το α’ μέρος.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε με τον γηπεδούχο Πανακαμαριακό να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι και στο 50′ να μειώνει το σκορ με ωραίο γκολ του Γκίγκελου 1-2. Ένα λεπτό αργότερα ο γηπεδούχος καταφέρνει να φέρει το ματς στα ίσια 2-2 με γκολ του Σαλάμη από ωραία μεταβίβαση τού Λέπουρη.

Το παιχνίδι πήρε…φωτιά ή μπάλα πάνω – κάτω και οι 22 παίκτες να δίνουν μεγάλη μάχη για ένα τρίτο τέρμα. Τελικά χαμογέλασε ο γηπεδούχος πού ήταν πιο καλύτερος και πιο απειλητικός στο β’ μέρος όταν στο 85′ πάλι ο Σαλάμης με ωραίες προσποιήσεις και ψιλοκρεμαστό σούτ στην 2η γωνία του τέρματος των φιλοξενουμένων έγραψε το 3-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Να σημειωθεί ότι στο 87′ απεβλήθησαν με δεύτερη κίτρινη οι Λέπουρι (Παν) και Ρακανιώτης (Θύελ) και στις καθυστερήσεις ο Μητράκος (Θύελλα).

Διαιτητής Κωνσταντόπουλος με βοηθούς τους Τάγκαλη και Καλαρά.

ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ: Μυλωνάς, Τακουμάκης, Μπλέτσας, Γιάνκολο, Γκίγκελος, Καλύβας Π, Καλύβας Κ, Ματία, Ματθαιόπουλος, Λέπουρι, Σαλάμης . Έπαιξε επίσης ο Λέπουρι Ο.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ: Dogotari, Σιώτος, Λεκουσιώτης, Πέζος, Δόσης, Μπακασέτας, Gijoni, Μητράκος, Χουσελάς, Μπουλούμπασης, Σαρρής. Έπαιξαν επίσης οι Ρακανιώτης, Κόρακας, Μαναβής.

Να σημειωθεί ότι πριν τον αγώνα κατέθεσαν από κοινού οι δύο αρχηγοί των ομάδων λουλούδια στην μνήμη του πρόσφατα αποθανόντα αρχηγού της Θύελλας Πετρίου.

Παράλληλα τον αγώνα παρακολούθησε ο διεθνής ‘Ελληνας ποδοσφαιριστής Τάσος Μπακασέτας που έχει καταγωγή από το Πετρί και φέτος αγωνίζεται στην Αλάνιασπορ της Τουρκίας.