Πα. Μάι 3rd, 2024

Πραγματοποιήθηκε η πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Κόρινθο (φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Respect για την τήρηση αποστάσεων και μέτρων ασφαλείας στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Κόρινθο.

Με επιτυχία πραματοποιήθηκε η πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Κόρινθο. Με τη λήψη και τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προφύλαξης τιμήθηκε η ημέρα που αφιερώθηκε στην εργατιά, στους αγώνες της και τους νεκρούς της.

Μέσα στο κλίμα περιορισμού των διεκδικήσεων,η φωνή των εργατών ακούστηκε σήμερα βροντερά δίνοντας ελπίδα, διατρανώνοντας ότι τα δικαιώματα και οι διεκδικήσεις των εργαζόμενων δεν θα μπουν σε καραντίνα.

Εκ μερους του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κορινθίας χαιρετισμό απηύθυνε το μέλος του Δ.Σ. Παναγιωτόπουλος Νίκος. Στην ομιλία του μετέφερε πείρα από τη μέχρι τώρα οργάνωση των σωματείων και τη δράση σε χώρους δουλειάς όλο αυτό το διάστημα.

Εκ μέρους του σωματείου εργαζομένων εργοστασίου Μουρίκης χαιρετισμό απεύθυνε ο πρόεδρος, Σπηλιώτης Πάνος. Αναφέρθηκε στις διεκδικήσεις, τις δράσεις και κατακτήσεις του σωματείου στις ιδιαίτερες αυτές συνθήκες.

εκ μέρους της αγωνιστικής συσπείρωσης εκπαιδευτικών και μέλος του δ.σ. του συλλόγου εκπαιδευτικών ΠΕ Κορινθίας , απεύθυνε χαιρετισμό ο Γιάννης Κατελούζος.

Εκ μέρους του Συλλόγου Γυναικών Κορίνθου, (μέλος ΟΓΕ) εκφώνησε ομιλία η πρόεδρος Ακαρέπη Μαρία. Αναφέρθηκε στη κοινή δράση του συλλόγου με τα σωματεία και την κατάσταση στον τομέα της υγείας με επίκεντρο το νοσοκομείο Κορίνθου.

Στη συνέχεια οι διαδηλωτές κατευθύνθηκαν στο μνημείο του Σωκράτη όπου κατέθεσαν στεφάνια :

Για το σύλλογο ιδιωτικών υπαλλήλων Κορίνθου, η πρόεδρος Αντωνελλου Ρεγγίνα.

Για το σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ, ο πρόεδρος Τάκης Αλωνιστιωτης.

Για το σωματείο εργαζομένων εργοστασίου Μουρίκη, ο πρόεδρος Πάνος Σπηλιώτης

Τέλος στεφάνια κατέθεσαν ο γραμματέας του τομεακού συμβουλίου Κορινθίας της ΚΝΕ Θάνος Μπίσδας και η Γραμματέας της τομεακής επιτροπής Κορινθίας του ΚΚΕ Κορινθίας, Κική Νανοπούλου.