Σα. Μάι 4th, 2024

Πραγματοποιήθηκε περιοδεία σε εργοστάσια του νομού από κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης

Κοινοποίηση ειδήσεων

Χθες Παρασκευή 29/9 πραγματοποιήθηκε περιοδεία σε εργοστάσια του νομού από κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Μενέλαο Μενελάου και την υποψήφια Δήμαρχο Κορινθίων Βιβή Τζέκου. Στο κλιμάκιο συμμετείχε και ο Παναγιώτης Δικαίος, υποψήφιος στο Δήμο Κορινθίων, βιομηχανικός εργάτης και μέλος της διοίκησης του Συνδικάτου Τροφίμων Ποτών Αργολίδας – Κορινθίας.

Κάλεσαν τους εργαζόμενους να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, για να εκλεγούν περισσότεροι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι που θα παλέψουν στο πλάι του λαού την επόμενη μέρα.

Η επίθεση στα εργασιακά και στο λαϊκό εισόδημα εντείνεται, μας θέλουν να δουλεύουμε ήλιο με ήλιο, με μισθούς πείνας και χωρίς δικαιώματα. Η αφαίμαξη του λαού συνεχίζεται για να τροφοδοτείται η ανάπτυξη για το μεγάλο κεφάλαιο!

Μπροστά σε αυτή την επίθεση η μόνη λύση είναι η ενίσχυση του ρεύματος της αμφισβήτησης, το δυνάμωμα των αγώνων. Σε αυτή την κατεύθυνση, οι εκλεγμένοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις, αποφασιστικά στον αγώνα στο πλάι του λαού!

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ-ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ!