Τε. Μάι 1st, 2024

Σπάρτη: Μηχανή motocross χτύπησε φωτορεπόρτερ σε αγωνα

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με πολλαπλά κατάγματα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σπάρτης ο γνωστός φωτορεπόρτερ συνεργάτης του pna και παρουσιαστής του IonianTV, Τάκης Κούρος, μετά από το ατύχημα που είχε στους αγώνες. 

Πιο συγκεκριμένα το μεσημέρι της Κυριακής σε Αγώνα Μότοκρός  μηχανή έφυγε εκτός των ορίων της πίστας και προσγειώθηκε πάνω στον φωτορεπόρτερ που κάλυπτε εκείνη τη στιγμή το αθλητικό γεγονός. 

Αξιζει να σημειώσουμε κατά πόσο τηρούνται οι προδιαγραφές και οι κανόνες ασφαλείας σε τέτοιου είδους διοργανώσεις. 

Στην παρακάτω φωτογραφία απεικονιζεται η μηχαμη μετα το ατύχημα όπως καταγράφηκε απο τη μηχανη του Τάκη Κούρου, ενω τον έχει ήδη χτυπήσει. 

Συχνά παρατηρούμε σε αγωνες μηχανοκίνητων να μην υπάρχουν επαρκή προστατευτικά, με αποτελεσμα να κινδυνευουν οι εργαζομενοι και το κοινό που τους παρακολουθει. Και σε συναρτηση με τον ερασιτεχνισμό των αθλητων που συμμετέχουν να γινεται στην ουσια το άθλημα επικίνδυνο.

Στη φωτογραφία φαίνεται η μηχανη λιγο πριν πέσει στον άτυχο φωτορεπόρτερ. 

Μετά το ατύχημα ο Τάκης Κούρος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά, στο στέρνο και την δεξιά ωμοπλάτη, καθως η πίσω ρόδα της μηχανής προσγειώθηκε μετα απο λάθος του αναβάτη, πανω στον φωτορεπόρτερ. 

Να σημειωθεί οτι στο χώρο του ατυχήματος και λίγα μέτρα μακριά, βρισκόταν ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Δούκας. 

Εμείς ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον ικανότατο και πάντα μάχιμο, φωτορεπόρτερ Τάκη Κούρο. 

www.pna.gr