Τρ. Μάι 7th, 2024

«Στα χαρακώματα» οι αντιδήμαρχοι Κορινθίων και Αγίων Θεοδώρων

Κοινοποίηση ειδήσεων

«Στα χαρακώματα» οι αντιδήμαρχοι Κορινθίων και Αγίων Θεοδώρων.

Αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Δήμο Κορινθίων και Αγίων Θεοδώρων, μετά από δήλωση του Αντιδημάρχου Κορινθίων αρμόδιου για τα θέματα Τουρισμού, κ. Τιμολέων Πιέτρη, σε τηλεοπτική εκπομπή.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης ανέφερε: “Το Σαββατοκύριακο ήμουν στο παραλιακό μέτωπο Κινέτα, Αγίους Θεοδώρους, έβλεπα τον κόσμο ο ένας πάνω στον άλλο σε κάτι μαγαζιά τα οποία ήταν αυλές και τα είχαν κάνει μαγαζιά και χρεώνανε την ξαπλώστρα και ο ένας ήταν πάνω στον άλλο και δεν απολαμβάνανε τίποτα. Τι να πηγαίνετε λοιπόν Αγίους Θεοδώρους, να πηγαίνετε Κινέτες, ενώ μπορείτε να έρθετε στον Δήμο Κορινθίων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεσηκωθούν όλοι οι επαγγελματίες  της περιοχής των Αγίων Θεοδώρων. 

Εν συνεχεία, θέση πήρε ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων Σπύρος Ράτης, όπου κάλεσε τον Δήμαρχο Κορινθίων, Βασίλη Νανόπουλο, να τον…μαζέψει!

Σήμερα, ο Τιμολέων Πιέτρης ζήτησε συγγνώμη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, προτείνοντας, στον Σπύρο Ράτη να βγουν live στον ΣΚΑΙ από την παραλία Αγίων Θεοδώρων!