Πε. Μάι 2nd, 2024

Στους Αγίους Θεοδώρους βρέθηκε ο Γιώργος Δέδες (φωτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων βρέθηκε το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, επικεφαλής του συνδυασμού “Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο” Γεώργος Δέδες. 

Στη συνάντηση που είχε με τους δημότες μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή, όπως ο Βιολογικός Καθαρισμός , η δημιουργία του Αλιευτικού καταφυγίου, οι καταστροφές και τα έργα που έγιναν από τις καταστροφές λόγω των πυρκαγιών του περασμένου καλοκαιριού, η ανάγκη δημιουργίας εναλλακτικών δρόμων και δρόμων διαφυγής σε περιοχές που βρίσκονται κοντά σε δασικές περιοχές, καθώς επίσης και για τα έργα που πραγματοποιήθηκαν αμέσως μετά τις καταστροφές που προκάλεσαν οι ισχυρές βροχοπτώσεις και το φαινόμενο “ΖΟΡΜΠΑΣ” . 

Τέλος ο κύριος Δέδες παρουσίασε τους υποψήφιους περιφερειακούς του συμβούλους από το Νομό Κορινθίας. Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο Δήμαρχος κύριος Γκιώνης , οι Αντιδήμαρχοι κύριοι Ράτης και Παντελέου, καθώς και πολλοί δημοτικοί και τοπικοί παράγοντες της περιοχής.

Πηγή: atnews.gr