Σα. Μάι 4th, 2024

Στο πλευρό του Βλάση Τσιώτου οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Ευρωστίνης (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στο Δημαρχείο του Δερβενίου βρέθηκε ο Δήμαρχος Βλασης Τσιώτος μαζί με τους συνεργάτες του, προκειμένου να προβεί σε ανακοινώσεις, σχετικά με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για της εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Στο πλευρό του Δημάρχου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης στην εκλογική κούρσα, βρίσκονται ήδη οι Πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου, οι οποίοι υπογράμμισαν ότι όλοι μαζί θα δώσουν αγώνα για να πετύχουν τους στόχους τους.

O Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και ανακοίνωσε την υποψηφιότητα των προέδρων των Τοπικών κοινοτήτων του Δήμου, ενώ δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει, τόσο για τη συνεισφορά τους σε τοπικό επίπεδο, όσο και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στη Δημοτική Αρχή.

Στο πλευρό του Δημάρχου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης ο Ανδρέας Καραβάς Αντιδήμαρχος στη Δημοτική Ενότητα Ευρωστίνης.Παναγιώτης Κανακάρης Κοινότητα ΛυκοποριάςΠαναγιώτης Ζάγκας Κοινότητα ΧελυδορέουΓιάννης Ροδόπουλος Κοινότητα ΔερβενίουΔημήτριος Καΐτσας Κοινότητα ΡοζενώνΠροκόπης Βυζάς Κοινότητα ΠύργουΓιάννης Μαραμαθάς Κοινότητα Σαρανταπήχου.