Κυ. Απρ 28th, 2024

Συλλήψεις στην Αργολίδα για κατοχή ναρκωτικών και καταδικαστικά έγγραφα

Κοινοποίηση ειδήσεων

Συλλήψεις στην Αργολίδα για κατοχή ναρκωτικών και καταδικαστικά έγγραφα

  • Συνελήφθη, χθες (29.11.2019) το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 25χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση για κλοπή διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.
  • Συνελήφθη, χθες (29.11.2019) το απόγευμα, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους – Μυκηνών, 27χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου.
  • Συνελήφθη, χθες (29.11.2019) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, 25χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν: α) απόφαση του Τριμελούς Ειδικού Δικαστηρίου Ανηλίκων Ναυπλίου, για ληστεία και β) απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
  • Συνελήφθη, χθες (29.11.2019) το απόγευμα, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους – Μυκηνών, 55χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για κλοπή.