Πα. Απρ 26th, 2024

Τι είπε ο Πέτσας για τη φωτογραφία του πρωθυπουργού χωρίς μάσκα

Κοινοποίηση ειδήσεων

Απάντηση στην αντιπολίτευση, που σχολίασε αρνητικά τη φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάρνηθα, όπου φωτογραφήθηκε με μοτοσικλετιστές, ενώ ο ίδιος είχε πάει για ποδηλασία, έδωσε ο Στέλιος Πέτσας.

«Δεν ξέρει κανείς από πού να το πιάσει αυτό. Κατηγορείται ο πρωθυπουργός ότι είναι ανθρώπινος;», αναρωτήθηκε, μιλώντας στον Σκάι 100,3 FΜ.

«Ο κ. Τσίπρας ήταν με πούρα σε κότερα, ο κ. Μητσοτάκης πηγαίνει για ποδήλατο στην Πάρνηθα και παίρνει τσουρέκι όπως κάθε Έλληνας πολίτης. Είναι ανθρώπινος. Ποτέ δε θα αρνηθεί να φωτογραφηθεί ή να μιλήσει με οποιανδήποτε Έλληνα», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την επίσκεψή του προ ολίγων ημερών στη Θεσσαλονίκη, ο πρωθυπουργός έκανε στάση σε δημοφιλές ζαχαροπλαστείο της πόλης για να πάρει τσουρέκια, πριν δώσει συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Μάλιστα ανέβασε και ο ίδιος insta story στο Instagram, κάνοντας λόγο για «μια μικρή στάση».

Το instastory του Μητσοτάκη που αγοράζει τσουρέκι στη Θεσσαλονίκη

Το insta story του Κυριάκου Μητσοτάκη που αγοράζει τσουρέκι στη Θεσσαλονίκη

Ηλιόπουλος: Δείγμα αλαζονείας η στάση Μητσοτάκη

«Η απάντηση του κ. Πέτσα εκθέτει τον πρωθυπουργό», σχολίασε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Δεν είναι καθόλου ανθρώπινο να ρίχνεις την ευθύνη στους πολίτες και ο ίδιος να αρνείσαι να τηρήσεις τα απαραίτητα μέτρα. Είναι δείγμα αλαζονείας και έλλειψη ενσυναίσθησης», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Κάνοντας λόγο για ζήτημα εγκληματικής ιδεοληψίας, σημείωσε: «Περιμένουμε από τον Κυριάκο Μητσοτακη μια συγγνώμη, είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει. Φαίνεται, όμως, ότι τόσο η συγγνώμη, όσο κι η ευθύνη είναι γι’ αυτόν είναι άγνωστες λέξεις».

Πηγή: star.gr