Πα. Μάι 3rd, 2024

Το Πολυδύναμο Ιατρείο Καλλιάνων ολοκληρώνεται και ο Σταματόπουλος διδάσκει πολιτικό ήθος

Κοινοποίηση ειδήσεων

Το Πολυδύναμο Ιατρείο Καλλιάνων ολοκληρώνεται και ο Σταματόπουλος διδάσκει πολιτικό ήθος.
Στο τελικό στάδιο βρίσκεται το κτήριο που θα στεγάσει το Πολυδύναμο Ιατρείο στους Καλλιάνους, καθώς οι εργασίες ολοκληρώνονται και σύντομα θα παραδοθεί προς χρήση. Το Πολυδύναμο Ιατρείο είναι μια μονάδα αποκεντρωμένης πρωτοβάθμιας Υγείας, στελεχωμένη με το ενδεικνυόμενο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και πλήρωμα ασθενοφόρου για τις απαραίτητες διακομιδές.
Η λειτουργία του αναμένεται να εξυπηρετήσει την περιοχή της Στυμφαλίας και σε συνδυασμό με το Κέντρο Υγείας Γκούρας να παρέχει τις πρώτες ιατρικές βοήθειες και πρωτοβάθμια υγειονομική κάλυψη στον ορεινό πληθυσμό του δήμου Σικυωνίων.
Το ευχάριστο νέο για την αποπεράτωση των εργασιών έκανε γνωστό ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του δήμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πέραν της ευχάριστης είδησης όμως η ανάρτηση αυτή αποτελεί την επιτομή του πολιτικού ήθους, καθώς ο Σπύρος Σταματόπουλος δεν παρέλειψε να κάνει εκτενή αναφορά σε όλους τους αυτοδιοικητικούς που συνέβαλαν σε ένα διάστημα αρκετών ετών ώστε να εκπληρωθεί ο στόχος και να λειτουργήσει το Πολυδύναμο Ιατρείο Καλλιάνων.
Κι ενώ άλλοι συνάδελφοί του θα εστίαζαν στα τελευταία 10 χρόνια της δικής τους θητείας, ο δήμαρχος Σικυωνίων δεν δίστασε να φτάσει στον πρώην δήμο Στυμφαλίας και στον τότε δήμαρχο αλλά και στον πρόεδρο της Κοινότητας ακόμη πιο πριν αποδίδοντας τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και καθιστώντας την έννοια του πολιτικού ήθους συνώνυμη της ανάρτησής του.
Αναλυτικά η ανάρτηση αναφέρει:
«Ολοκληρώνεται το ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΛΛΙΑΝΩΝ με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια ενώ η μελέτη εκπονήθηκε από τον πρώην Δήμο Στυμφαλίας επί δημαρχίας κ. Λέγγα… το κτίριο παραχωρήθηκε δωρεάν στο Δήμο από τον Συνεταιρισμό επί προεδρίας κ. Σελέκου Γεωργίου ενώ σημαντική ήταν η συμβολή για την ωρίμανση του έργου του Αντιδημάρχου κ. Καρακούση Βαγγέλη και του προέδρου κ. Σελέκου Κωνσταντίνου… συγχαρητήρια σε όλους για ένα έργο το οποίο θα λύσει πολλά προβλήματα πρωτοβάθμιας υγείας στη ΔΕ Στυμφαλίας κ όχι μόνο».