Δε. Μάι 23rd, 2022

Διαστημικός ΑΡΗΣ και στην Σπάρτη!!!

Κοινοποίηση ειδήσεων

Διαστημικός ΑΡΗΣ και στην Σπάρτη.!!!

Όλη την περασμένη εβδομάδα έβρεχε στην Σπάρτη , ήρθε και ο Άρης σαν καταιγίδα και επιβλήθηκε με 3-4 των Καρυάτιδων. Πέρσυ ήταν το 92 λεπτό όταν η Βαρσαμή με σούτ έκανε το 1-2 , φέτος με τρία γκολ πάλι η Βαρσαμή έγινε ο κακός δαίμονας για τις Σπαρτιάτισες.
Ο αγώνας ξεκίνησε με πολύ καλές συνθήκες η βροχή όμως που έριχνε όλη την εβδομάδα είχε μετατρέψει το γήπεδο σε βούρκο. Τα κορίτσια του Άρη έπιασαν στον ύπνο τις Σπαρτιάτισες και στο 3ο λεπτό προηγήθηκαν  0-1 με γκολ της Γαλάνη για να έρθει η Βαρσαμή στο 6ο λεπτό να κάνει το 0-2.  Μετά το 10ο λεπτό οι Καρυάτιδες αναθάρρησαν και με δύο γκολ της Γομάτου στο 11ο λεπτό και της Λαμπράκη στο 22ο λεπτό ισοφάρισαν προσωρινά σε 2-2 . Η Βαρσαμή όμως είχε διαφορετική άποψη και με δύο γκολ στο 38 και στο 42 έκανε το 2-4 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης προσπάθησε να κρατήσει το 2-4 αλλά ήρθε στο 70 η Αντωνίου να κάνει το 3-4 και να βάλει τις Καρυάτιδες πάλι στο παιχνίδι, η τερματοφύλακας του Άρη όμως Κοτσώνη  κράτησε ανέπαφη την εστία της.
Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που προσπάθησαν και προσέφεραν θέαμα.
Η διατητής από την Αργολίδα Σιαχάμη και οι βοηθοί της Αντωνόπουλος και Τσιλογιάννη αρκετά καλοί.
Καρυάτιδες (Ηλιόπουλος ) Καβούρη – Πετρούλια –Αντωνίου –Μπορμουδάκη –Παρασκευοπούλου ( 46 Νικολακάκου )-Παπαγιάννη –Γομάτου –Κουτσοβασίλη –Λαμπράκη –Durkovic-Κοντογιάννη.
Αρης Κορίνθου ( Τσουμάνης ) Κοτσώνη –Πετροπούλου (74 Οικονόμου ) –Δήμα –Παπαντωνίου-Δαρσινού –Λιάπη –Μπίτζα –Παπαγεωργίου-Γαλάνη –Βέρρα ( 80 Μιχαλοπούλου )-Βαρσαμή.