Πα. Μάι 3rd, 2024

Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια (φωτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Τρεις συλλήψεις και 90 προσαγωγές είναι ο τελευταίος απολογισμός της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που βρίσκεται σε εξέλιξη στα Εξάρχεια από τις 6 το πρωί.

Δεκάδες αστυνομικοί των ΜΑΤ, της ΟΠΚΕ, και της Ασφάλειας έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή, και νωρίτερα πραγματοποίησαν έφοδο σε δύο κτίρια στην οδό Τζαβέλλα και σε ένα διαμέρισμα κοντά στην πλατεία.

Φωτογραφία InTime News

Τα δύο πρώτα κτίρια ήταν υπό κατάληψη από αλλοδαπούς οι οποίοι τα χρησιμοποιούσαν ως ορμητήρια για να διακινούν ναρκωτικά στην περιοχή. Στο διαμέρισμα κοντά στην πλατεία Εξαρχείων οι αστυνομικοί συνέλαβαν τα τρία άτομα, ενώ βρήκαν ποσότητα κάνναβης. 

Η επιχείρηση ήταν καλά οργανωμένη και δεν υπήρξαν περιθώρια για αντιδράσεις, όπως είχε γίνει πριν από μερικές μέρες όταν κατά τη διάρκεια επιχείρησης από λιμενικούς, τουλάχιστον 40 κουκουλοφόροι με καλάσνικοφ και ρόπαλα τους είχαν επιτεθεί και είχαν τραυματίσει δυο απ’ αυτούς, παίρνοντάς τους προσωπικά αντικείμενα και τα όπλα τους.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ανομία έχουν προγραμματίσει στις 6 το απόγευμα κάτοικοι, επαγγελματίες και καταστηματάρχες της περιοχής των Εξαρχείων στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Θεμιστοκλέους.

Πηγή: in.gr , newsit.gr