Σα. Απρ 27th, 2024

Έκλεψαν τρόφιμα και χρήματα από σχολείο στην Αργολίδα

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σε ένα σχολείο σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών είχαν τρυπώσει το βράδυ της περασμένης Πέμπτης τρεις Έλληνες ηλικίας 20, 25 και 24 χρόνων και είχαν κλέψει χρήματα και τρόφιμα, μέρος των οποίων βρέθηκε στην κατοχή των δυο πρώτων όταν συνελήφθησαν την Παρασκευή από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Όπως προέκυψε από την προανάκριση που διενεργείται από την Ασφάλεια Άργους-Μυκηνών, οι δράστες είχαν διαρρήξει ακόμη ένα σχολείο, από το οποίο είχαν αρπάξει ηλεκτρικές συσκευές που βρέθηκαν στην κατοχή τους, ενώ κατασχέθηκαν γάντια και δυο περιλαίμια που χρησιμοποιούσαν. Η έρευνα για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών συνεχίζεται και οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ ο 24χρονος αναζητείται.Εξιχνιάστηκαν δυο κλοπές.

Λίγη ώρα αφ’ ότου έκλεψε χρηματικό ποσό και ένα κόσμημα από ένα κατάστημα στο Μελιγαλά Μεσσηνίας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Οιχαλίας ένας 30χρονος Έλληνας. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη και αποδόθηκαν στο κατάστημα, αλλά κατασχέθηκε και μια τραπεζική κάρτα η οποία είχε κλαπεί στις 19 Ιανουαρίου σε τοπική κοινότητα του δήμου Οιχαλίας και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενος για κλοπές.