Σα. Απρ 27th, 2024

Αδελφοκτονία στη Νέα Σμύρνη: Τα δύο αδέλφια ήταν στην παρέα της 16χρονης που πέθανε από ναρκωτικά

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στην παρέα της 16χρονης που πέθανε από κοκτέιλ ναρκωτικών στον Βύρωνα φέρεται να ανήκε ο 18χρονος που σκότωσε τον αδερφό του στη Νέα Σμύρνη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 18χρονο που σκότωσε τον αδερφό του στη Νέα Σμύρνη.

Όπως αποκάλυψε στο MEGA και στο Live News ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, τα δύο αδέρφια και κυρίως ο 18χρονος φέρεται να ανήκαν στην ίδια παρέα και να γνώριζαν την άτυχη 16χρονη που πριν ένα μήνα πέθανε μετά από κατανάλωση κοκτέιλ ναρκωτικών σε σπίτι φίλου της στον Βύρωνα.

Τον αναγνώρισαν οι γονείς της

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η οικογένεια της 16χρονης βλέποντας στα δελτία των ειδήσεων την υπόθεση της αδελφοκτονίας στη Νέα Σμύρνη αναγνώρισαν στο πρόσωπο του 18χρονου δράστη ένα από τα μέλη της παρέας που είχε μπλέξει η κόρη τους.

Για το στοιχείο αυτό ενημερώθηκε και από τη σχετική έρευνα επιβεβαιώθηκε ότι ο 18χρονος, ίσως και ο 16χρονος αδερφός του, γνώριζαν την 16χρονη και είχαν κοινή παρέα.

«Κακές παρέες»

Ωστόσο αυτό που επισημαίνεται είναι ότι τουλάχιστον από τις μέχρι τώρα έρευνες που έχουν γίνει δεν προκύπτει κάποια ανάμειξη των δύο αδελφών με τον θάνατο της 16χρονης.

Πάντως όπως είχε αναφέρει στην κατάθεσή του ο πατέρας των δύο αδελφών κι είχε αποκαλύψει το MEGA μέρος της κατάθεσης του, «τα παιδιά μου τα τελευταία χρόνια είχαν μπλέξει με κακές παρέες και είχαν επιθετική συμπεριφορά».

Στη φυλακή ο 18χρονος

Στο μεταξύ στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ο 18χρονος.

Ο κατηγορούμενος επέμεινε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι ο αδελφός του ήταν εκείνος. που του έριξε δύο γροθιές στο πρόσωπο και τότε εκείνος πήρε το ψαλίδι και τον χτύπησε για να αμυνθεί. Όπως είπε, δεν ήθελε να του κάνει κακό και πρόκειται για ένα ατύχημα.

Ωστόσο, η ανακρίτρια και η εισαγγελέας, λαμβάνοντας υπόψη και τη βαρύτητα της αξιόποινης πράξης, έκριναν πως πρέπει να κρατηθεί προσωρινά.

«Το έκανα πάνω στον καβγά»

Ο 18χρονος στην κατάθεσή του στην Αστυνομία περιέγραψε πώς ξεκίνησαν όλα: «Ετοιμάζαμε βαλίτσες για να φύγουμε ταξίδι στο εξωτερικό. Μάλωσα με τον αδερφό για μία μπλούζα, μου έριξε δύο γροθιές στο πρόσωπο και εγώ επειδή είχα το αριστερό μου χέρι σε γύψο, πήρα ένα ψαλίδι και τον χτύπησα μια φορά στα πλευρά του».

«Το έκανα πάνω στον καβγά, για να αμυνθώ. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να πάθει κάτι ο αδερφός μου. Πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήταν ατύχημα», πρόσθεσε ο δράστης.

Όπως έχουν καταθέσει μάρτυρες και μέλη της οικογένειας, τα δύο αδέρφια τσακώνονταν συχνά. Μάλιστα, το 2022 είχαν συλληφθεί και οι δύο στο πλαίσιο του αυτοφώρου για ενδοοικογενειακή βία, μετά από έναν άσχημο τσακωμό που είχαν, ενώ ο 18χρονος είχε απασχολήσει τις Αρχές και για τέλεση δύο ληστειών.

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η κηδεία του 16χρονου

Νωρίτερα σήμερα, σε κλίμα βαθιάς οδύνης, τελέστηκε η κηδεία του 16χρονου, που έπεσε νεκρός από τα χέρια του ίδιου του του αδελφού.

Με λουλούδια ανά χείρας και δάκρυα στα μάτια, φίλοι και συγγενείς πήγαν από νωρίς στο νεκροταφείο και απέτισαν φόρο τιμής στον αγαπημένο τους Τόλη, ο οποίος δολοφονήθηκε με ψαλίδι.

Το κλίμα ήταν ιδιαιτέρως βαρύ, αφού ουδείς μπορεί ακόμα να πιστέψει τι έχει συμβεί.

tanea.gr,