Κυ. Απρ 28th, 2024

Βαριά ήττα για την Κόρινθο 06 – Η Ρόδος σημείωσε 4 τέρματα και πήρε τη νίκη!

Κοινοποίηση ειδήσεων

Όπου φτωχός κι η μοίρα του…Γάντι ταιριάζει αυτή η παροιμία για την Κόρινθο 06. Δεν έφταναν τα τόσα πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα για την ταλαίπωρη αυτή ομάδα, αλλά αναγκάστηκε να πάει στη Ρόδο για το παιχνίδι με την πρωτοπόρο τοπική ομάδα μη έχοντας στην αποστολή της βασικούς παίκτες λόγω τραυματισμών, ιώσεων, τιμωριών και του στρατευμένου Τσατσόπουλου. Τσιριγώτης, τιμωρημένος, Αγγελόπουλος, Γεωργίου τραυματίες, ενώ ο Κατσουκης κλινήρης λόγω ίωσης.

Έτσι το έργο των παικτών του Πάτρα έγινε δυσκολότερο, ο οποίος συμπλήρωσε 11αδα και πάγκο με παιδιά των ακαδημιών. Μοιραία, λοιπόν, ήρθε η πιο βαριά ήττα του πρωταθλήματος στο τελευταίο παιχνίδι του Α’ γύρου κόντρα στη πρωταθλήτρια χειμώνα με 4-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι του αγώνα σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της πρηγηθείσης βροχής και πέτυχαν τρία γκολ με τον Χατζησάββα, στο 12′ & στο 32′, ενώ το 3-0 έγραψε ο Τριχάκης στο 42′ που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατέβασαν στροφές και έδωσαν χαρακτήρα τυπικής διαδικασίας στο παιγνίδι χωρίς η ομάδα μας να πατήσει στη  περιοχή της Ρόδου και  ο νεαρός πορτιέρο της Ρόδου πέρασε ένα ευχάριστο απόγευμα.

Παρ’όλα αυτά όμως δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη στο 78′ όπου ο Μπίσσα να γράψει το τελικό 4-0.

Δεν αντέχει κριτικής το παιγνίδι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των φιλοξενουμένων να κρατήσουν χαμηλά τον δείκτη του σκορ. Πέρασε αυτό το παιγνίδι σαν να μην έγινε και έτσι πρέπει να το δουν οι άνθρωποι της ομάδας. Αυτό το επισημαίνουμε διότι το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω των εορτών και ξαναρχίζει 4 του Γενάρη όπου η Κόρινθος 06 θα υποδεχθεί τον Παναρκαδικό με την έναρξη του Β’ γύρου. Εκτίμηση μας είναι ότι το 20ημερο αυτό είναι αρκετό να γίνει επανεκκίνηση, να κάνει η Διοίκηση υπερπροσπάθεια  (Χωρίς εσωστρέφειες…), και με δύναμη ειλικρίνεια και καθαρό, μυαλό να πιέσει καταστάσεις, να πιέσει τη δημοτική και περιφερειακή αρχή για να ενισχυθεί η Κόρινθος 06 σε όλα τα επίπεδα μήπως και σωθεί η παρτίδα. Πανεύκολη είναι η κριτική αλλά όποιος τη κάνει ας έρθει στο γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα και όχι στα ημίχρονα…Ούτε λόγια και παρόλες και το κουπί να το τραβάνε εκτός του Προέδρου Δ. Μπινιάρη άλλα 2-3 άτομα (Και αν…).

Αυτά από εμάς στο κλείσιμο του Α’ γύρου και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ :Δημητρακόπουλος.

ΒΟΗΘΟΙ :Τσολακίδης -Μητροφάνης. ΕΠΣ Αθηνών.     

ΡΟΔΟΣ :Καμπας, Σταβλας, Χατζησαββας (77′ Παπαθανασίου ), Δελαπορτας  (58′ Αγγελιδης ), Μπουντοπουλος, Μπισσα, Τριχακης  (80′ Αλιμερκαι ), Σουλης, Μισέλ  (66′ Τσελαι ) Κανταρτζης, Βουργουντζης.       

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06:Αθανασοπουλος, Κωστοπουλος, Φιλης, Ντερτιλης, Δημητρίου, Μαγγινας, Κουιμελης, Ραπτης, Παπανικολάου, Κόκκινος  (73′ Κεβανι ) Λεσση  (55′ Ντονκα ).                     

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ