Σα. Απρ 27th, 2024

Βρέθηκε το κινητό της 27χρονης στην Κω – Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών στο νησί

Κοινοποίηση ειδήσεων

Βρέθηκε το κινητό της 27χρονης Πολωνής στην Κω, για την εξαφάνιση της οποίας έχει συλληφθεί ήδη ένα 32χρονος από το Μπαγκλαντές και οι αρχές υποψιάζονται εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολίτης βρήκε το κινητό τηλέφωνο της 27χρονης σε δρόμο στο Μαρμάρι κοντά στο σημείο που είχε δοθεί στίγμα της για τελευταία φορά.

Σημειώνεται ότι κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών από την Ασφάλεια Αττικής μεταβαίνει στην Κω για την υπόθεση, συμμετέχοντας στις έρευνες.

Το ερώτημα ωστόσο είναι ποιος την είδε τελευταίος. Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές ή κάποιος άλλος; Ο σύντροφός της λέει ότι την κάλεσε στις 22:30 από το Μαρμάρι και στις 23:30 το στίγμα της έδειχνε Τιγκάκι, πέντε χιλιόμετρα μακρύτερα, ο ύποπτος ότι την άφησε στις 00:00, ενώ το κινητό της έκλεισε στις 04:00.

Ποιος έκλεισε το κινητό της;

Ο 28χρονος σύντροφός της από την Πολωνία, επικαλέστηκε επικοινωνία που είχε με την σύντροφό του κατά την έξοδό της, περίπου στις 22:30, όπου του είπε ότι έχει καταναλώσει αλκοόλ και ένας φίλος της θα την πήγαινε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Ωστόσο η τελευταία ενέργεια από το κινητό της 27χρονης είναι ένα SMS που έστειλε στον σύντροφό της προκειμένου να πάει να την πάρει γιατί την είχαν αφήσει, στέλνοντας και το ακριβές στίγμα της τοποθεσίας της. Ο ίδιος υποστηρίζει στις καταθέσεις του ότι πήγε εκεί αλλά δεν βρήκε κανένα ίχνος της.

Οι αστυνομικοί φέρεται να έχουν οπτικό υλικό που επιβεβαιώνουν ότι πήγε στο σημείο χωρίς να βρίσκει τη σύντροφό του. Ερευνούν επίσης αν το μήνυμα από το κινητό της με το στίγμα τοποθεσίας το έστειλε κάποιο άλλο άτομο. Γι αυτό έχουν ζητήσει την άρση απορρήτου των επικοινωνιών προκειμένου να διαπιστώσουν ποιες κεραίες κινητής τηλεφωνίας ενεργοποιούν τα κινητά τηλέφωνα της 27χρονης, του 32χρονου από το Μπαγκλαντές και του 28χρονου συντρόφου της.

Οι χρονικοί προσδιορισμοί του 32χρονου υπόπτου, εμφανίζουν κάποιες ανακολουθίες, καθώς εκείνος υποστηρίζει ότι άφησε την 27χρονη τα μεσάνυχτα, ενώ ο σύντροφός της ανέφερε ότι έλαβε κλήση στις 22:30 και στις 23:30 το στίγμα της έδειχνε άλλη περιοχή, ενώ το κινητό της Αναστάζιας-Πατρίτσιας φαίνεται να έκλεισε στις 04:00.

Η σύλληψη του 32χρονου

Ο 32χρονος συνελήφθη για την αρπαγή της νεαρής κοπέλας στις 12 Ιουνίου, καθώς εκείνη ήταν υπό την επήρεια μέθης και ανίκανη να αντισταθεί. Την οδήγησε σπίτι του, παρά την κατάστασή της, όπου είχαν σεξουαλική επαφή και στην συνέχεια την εγκατέλειψε σε σημείο, που δεν εντοπίζεται όμως βιντεοληπτικό υλικό από την κίνηση της κοπέλας και εκείνου.

Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά την όποια συμμετοχή στην εξαφάνισή της ή σε εγκληματική ενέργεια σε βάρος της. Επιβαρυντικό στοιχείο σε βάρος του, το γεγονός ότι την επόμενη μέρα έβγαλε αεροπορικό εισιτήριο για χώρα της Ευρώπης. Ο ίδιος υποστηρίζει πως θα έφευγε, φοβούμενος πως η 27χρονη κοπέλα θα προέβαινε σε καταγγελία σε βάρος του για βιασμό.

Οι αστυνομικοί εξερεύνησαν το σπίτι του 32χρονου ενώ έλαβαν γενετικό υλικό από τον ίδιο αλλά και τους άλλους τέσσερις αλλοδαπούς, ακόμη και από τα νύχια τους. Έλαβαν DNA και από τον 28χρονο σύντροφό της. Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η 27χρονη να γνώριζε τον 32χρονο.

thetoc.gr