Σα. Απρ 27th, 2024

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Νεκρή 43χρονη από τα πυρά του συντρόφου της – Τον είχε καταγγείλει για κακοποίηση

Κοινοποίηση ειδήσεων

Έναν 70χρονο άνδρα αναζητούν οι Αρχές για τη γυναικοκτονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα. Ο άνδρας φέρεται να ήταν ο σύντροφός της. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν κάνει γνωστά αστυνομικές πηγές για τη γυναικοκτονία, η 43χρονη ήταν χωρισμένη, μητέρα ενός παιδιού. Φέρεται να είχε καταγγείλει τον σύντροφο της, έναν 70χρονο άντρα, για εξύβριση και ξυλοδαρμό.Έτσι, οι αστυνομικοί της πρότειναν  – και δέχτηκε – να πάρει panic button και σε περίπτωση που κινδυνεύσει, να το ενεργοποιήσει. Επιπλέον, την παρότρυναν να μην επιστρέψει στην οικία όπου συγκατοικούσε με τον σύντροφό της. Η 43χρονη, σύμφωνα με το ΑΠΕ, τις τελευταίες μέρες έμενε με τη μητέρα της, ενώ σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν πρόλαβε να ενεργοποιήσει το panic button.Αστυνομικοί αναζήτησαν τον 70χρονο, δίχως αποτέλεσμα. Μάλιστα, έχει δοθεί σήμα από τις Αρχές στο λιμάνι της Σαλαμίνας, καθώς υποπτεύονται πως θα επιχειρήσει να διαφύγει από την περιοχή, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ. 

Σαλαμίνα: Το χρονικό της δολοφονίας

Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από πυροβολισμούς εντός της οικίας της οδο Αίαντος 8, στα Αμπελάκια Σαλαμίνας. Έφερε τραύματα στο στήθος, ενώ στο σημείο  που βρέθηκε νεκρή εντοπίστηκαν δύο κάλυκες.Γείτονες της γυναίκας ειδοποίησαν την αστυνομία γύρω στις 9.30 το πρωί, αφού άκουσαν φασαρία και στη συνέχεια πυροβολισμούς.Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ