Σα. Απρ 27th, 2024

Γ. Οικονόμου: Άλλος ένας αστυνομικός έπεσε στο βωμό του καθήκοντος, προσπαθώντας να προστατεύσει την κοινωνία από εγκληματικά στοιχεία

Κοινοποίηση ειδήσεων

«Άλλος ένας Έλληνας αστυνομικός έπεσε στο βωμό του καθήκοντος, προσπαθώντας να προστατεύσει την κοινωνία από εγκληματικά στοιχεία» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, μετά τον θάνατο 29χρονου ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια κινηματογραφικής καταδίωξης ύποπτου οχήματος, το οποίο ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να ξεφύγει στην Αθηνών – Κορίνθου.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Άλλος ένας Έλληνας αστυνομικός έπεσε στο βωμό του καθήκοντος, προσπαθώντας να προστατεύσει την κοινωνία από εγκληματικά στοιχεία. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του και το Σώμα της
@hellenicpolice.

Το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ., μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες, προσπαθεί να ανταποκριθεί τόσο στην πανδημία βίας και παραβατικότητας, που μαστίζει το δυτικό κόσμο, όσο και στη δυσπιστία μέρους της κοινωνίας απέναντι στο αστυνομικό έργο.

Με απόλυτη υπηρεσιακότητα και αυταπάρνηση προσφέρουν πολλά, σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας και αξίζουν καθολικής αναγνώρισης και στήριξης».