Κυ. Μάι 12th, 2024

Δείτε τι χάνει η απούσα Ελλάδα

Κοινοποίηση ειδήσεων

Όταν μετέχει η χώρα μας σε σπουδαία γεγονότα τα κέρδη είναι πολλά. Γι ‘αυτό και πρέπει να δίνει το παρών σε διοργανώσεις όπως σε αυτή που θα διαβάσετε παρακάτω.

Πέρασαν έξι χρόνια από τότε που η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των ανδρών έλαβε μέρος στα τελικά μεγάλης διοργάνωσης (Παγκόσμιο κύπελλο 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας).

Η συνέχεια ήταν καταστροφική και οι υπεύθυνοι είναι γνωστοί.

Οι απώλειες στο οικονομικό και στο γόητρο, καθώς και η πτώση στη βαθμολογία της ΦΙΦΑ μόνο αμελητέες δεν είναι.

Τα προαναφερόμενα τα βιώνουν η ΕΠΟ, οι Έλληνες ποδοσφαιριστές και οι προπονητές.

Στην κεντρική φωτογραφία του άρθρου και στις ακόλουθες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε τι χάνουν οι Έλληνες φίλαθλοι και όχι μόνο (δηλ. όχι μόνο φίλαθλοι).

Χάνουν τη θέα… της εντυπωσιακής Φερνάντα Λίμα η οποία τον Δεκέμβριο του 2013 παρουσίασε την κλήρωση των ομίλων της τελικής φάσης της κορυφαίας ανά την υφήλιο ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Όσοι παρακολουθήσαμε εκείνη την εκδήλωση θυμόμαστε τη σεξουαλική αντίδρασή της όταν βγήκε από την κληρωτίδα το χαρτάκι με το όνομα της Ελλάδας. Πώς το έκανε με τη γλώσσα;

Όταν το ελληνικό ποδόσφαιρο λείπει από τέτοιες κληρώσεις, λίγοι Έλληνες ενδιαφέρονται να μάθουν άμεσα τους ομίλους που θα προκύψουν και δεν παρακολουθούν την κλήρωση. Πού να φανταστούν ότι χάνουν τη Λίμα και την κάθε Λίμα δηλ. την κάθε πανέμορφη παρουσιάστρια;

Όπως είναι λογικό η πολυπράγμων Βραζιλιάνα (είναι ηθοποιός, μοντέλο και παρουσιάστρια) γοήτευσε το κοινό.

Σίγουρα ανάμεσα σε αυτούς που γοήτευσε πρέπει να ήταν και ο Ζεπ Μπλάτερ, τότε πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου θέση την οποία αναγκάστηκε να αφήσει λόγω της εμπλοκής του σε σκάνδαλο.

Δείτε και το βλέμμα του Ελβετού πρώην παράγοντα σε εκδήλωση που διεξήχθη λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ του 2014 στην οποία μετείχε (εννοείται) και η Λατινοαμερικάνα καλλονή.

Διαπιστώνουμε τι είδους απολαύσεις χάνει η Ελλάδα όταν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ποδοσφαίρου αποκλείεται από τους μεγάλους θεσμούς.

Στην ακόλουθη και τελευταία φωτογραφία του άρθρου υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες… της Λίμα. Λογικά θα τις ξέρει απέξω και ανακατωτά ο κατά τρία χρόνια νεότερός σύντροφός της Ροντρίγκο Χίλμπερτ Άντερτον, συμπατριώτης της και συνάδελφός της (πολυπράγμων και αυτός).

Σαρρή, Γκιρτζίκη, Γραμμένε, Κοντονή, Βασιλειάδη καταλάβατε τι πετύχατε…;

Χρήστος Παπαθεοφάνους, Αθλητικός συντάκτης

(τακτικό μέλος ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ, βραβευμένος από τον ΠΣΑΤ το 2012)