Τρ. Μαρ 19th, 2024

Δημοσιογραφικό σεμινάριο στην Τρίπολη για το ρεπορτάζ των θεμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με επιτυχία και με καλή συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη και στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης, το σεμινάριο για τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης, πάνω στα θέματα που αφορούν την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις δομές της.

Διοργανωτές ήταν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η αντιπροσωπεία τους στην Ελλάδα.

Τα θέματα που αναπτύχθηκαν είχαν να κάνουν με τα εργαλεία και τις πρακτικές για την παραγωγή και παρουσίαση ενός ρεπορτάζ που σχετίζεται με τις δράσεις των δομών, των οργάνων και των προσώπων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι εκπρόσωποι των τοπικών και των περιφερειακών μέσων ενημέρωσης, ενημερώθηκαν για όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την πρόσβαση των δημοσιογράφων στις πηγές του εν λόγω ρεπορτάζ.

Γνωστοποιήθηκαν όλες οι ψηφιακές υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πάνω στα θέματα πληροφόρησης, Τύπου, ενημέρωσης, κάλυψης και οργάνωσης ρεπορτάζ που αφορά θεσμούς, δομές και πρόσωπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Παρευρέθηκε και χαιρέτισε ο επικεφαλής του γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Κώστας Τσουτσοπλίδης. Στην ημερίδα – σεμινάριο βρέθηκε και μίλησε, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Χρήστος Λαμπρόπουλος.

www.ertnews.gr