Σα. Απρ 27th, 2024

Εξιχνιάστηκαν έντεκα περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών στη Μεσσηνία

Κοινοποίηση ειδήσεων

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου-Νέστορος, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, έντεκα (11) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών σε οχήματα παραθεριστών, τα οποία ευρίσκονταν πλησίον παραθαλάσσιων περιοχών των Δήμων Πύλου-Νέστορος  και Μεσσήνης Μεσσηνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (5.7.2023) το πρωί, στη Μεσσήνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, 39χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές και αποπειρών αυτών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου-Νέστορος, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, πρωινές προς μεσημβρινές ώρες της 4.7.2023, σε παραθαλάσσιες περιοχές των Δήμων Πύλου-Νέστορος  και Μεσσήνης Μεσσηνίας, διέπραξε συνολικά οχτώ (8) περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων και τρεις (3) περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε οχήματα.

Από την παραπάνω εγκληματική του δράση είχε αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, χρήματα, drone, προσωπικά έγγραφα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου-Νέστορος.