Κυ. Μάι 5th, 2024

Εσύ πόσα λεφτά εξοικονομείς σε 1 λεπτό στην ασφάλεια αυτοκινήτου σου;

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ως ιδιοκτήτης οχήματος γνωρίζετε ότι η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι υποχρεωτική ενώ σας παρέχει πολύτιμη οικονομική προστασία σε περίπτωση ατυχήματος, κλοπής του οχήματός σας καθώς ακόμα κι αν τρακάρετε με δική σας υπαιτιότητα.

Ωστόσο, η ασφάλεια αυτοκινήτου μπορεί να είναι και μια μεγάλη δαπάνη, ειδικά αν δεν κάνετε τη σωστή έρευνα αγοράς πριν την αγορά του συμβολαίου.

Με παραπάνω από 40 ασφαλιστικές εταιρείες στη χώρα μας, πως μπορείτε να βρείτε την ιδανική ασφάλεια αυτοκινήτου για το δικό σας όχημα αλλά και να εξοικονομήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα;

Μα φυσικά αξιοποιώντας τα σύγχρονα εργαλεία της τεχνολογίας και συγκρίνοντας όσο το δυνατόν περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες σε 1 μόλις λεπτό, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του asfaleies24.gr – ενός καινοτόμου εργαλείου που σας εξασφαλίζει τη δυνατότητα να συγκρίνετε περισσότερες από 29 ασφαλιστικές εταιρείες, με το πάτημα ενός κουμπιού!

Ας δούμε όμως πως μπορείτε να εξοικονομήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα στην ασφάλεια αυτοκινήτου σας!

Σύγκριση αγοράς πριν αγοράσετε

Το πρώτο βήμα για να εξοικονομήσετε χρήματα είναι να συγκρίνετε τιμές στην ασφάλεια αυτοκινήτου από όσες γίνεται περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες. Φυσικά, το να επισκέπτεστε μια μια τις ιστοσελίδες των ασφαλιστικών εταιρειών δεν είναι κάτι πρακτικό, ούτε εύκολο.

Γι’αυτό το λόγο, στην ιστοσελίδα του asfaleies24 μπορείτε να βρείτε περισσότερες από 29 ασφαλιστικές εταιρείες και να συγκρίνετε τα πακέτα τους σε 1 λεπτό, ώστε να βρείτε όχι μόνο τη φθηνότερη ασφάλεια αλλά κι αυτή που είναι ιδανική στις δικές σας ανάγκες!

Επιλογή καλύψεων

Μην παρασέρνεστε και προσθέτετε όλες τις διαθέσιμες καλύψεις! Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του κόστους της ασφάλειας ενώ πολλές καλύψεις μπορεί στην ουσία να σας είναι άχρηστες.

Για παράδειγμα, σε ένα παλιό αυτοκίνητο δεκαετίας με μικρή πλέον εμπορική αξία, δεν έχει κανένα λόγο να κάνετε μικτή ασφάλεια ή ακόμα και μια ασφάλεια πυρός κλοπής.

Το επιπλέον κόστος που θα πληρώνετε, πολλές φορές δεν αξίζει την όποια ενδεχόμενη αποζημίωση μπορεί να λάβετε.

Διαθέσιμες εκπτώσεις

Οι ασφαλιστικές εταιρείες ανά περιόδους βγάζουν πολύ καλές προσφορές προς τους νέους πελάτες. Αυτές οι εκπτώσεις μπορεί να φτάσουν ακόμα και το 40% – συνήθως στην ετήσια 12μηνη ασφάλεια αυτοκινήτου – και σίγουρα είναι μια πολύ μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων!

Κοιτάτε πάντα τις προσφορές ενώ μην ξεχνάτε να εγγράφεστε στο newsletter της αγαπημένης σας ιστοσελίδας, ώστε να λαμβάνετε πάντα τις καλύτερες προσφορές πάνω στην ασφάλεια αυτοκινήτου.

Έλεγχος για προσφορές

Πέρα από τις εκπτώσεις που είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε, ένας άλλος έμμεσος τρόπος εξοικονόμησης χρημάτων είναι μέσα από τις προσφορές που έρχονται συνδυαστικά με την επιλογή που θα κάνετε στην ασφάλεια αυτοκινήτου.

Άλλη εταιρεία μπορεί να προσφέρει κάποιο δωρεάν γεύμα, δωρεάν καύσιμα ή ακόμα και κλήρωση για κάποιο κινητό ή ταξίδι.

Γιατί να χάσετε την ευκαιρία και να μην συμμετέχετε σε κάποια τέτοια κίνηση;

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να εξοικονομήσεις χρήματα στην ασφάλεια αυτοκινήτου, μέσα σε 1 λεπτό κυριολεκτικά! Επισκέπτεσαι το asfaleies24.gr όπου βλέπεις συγκεντρωμένες τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και εισάγοντας τα στοιχεία σου μπορείς να συγκρίνεις τα ασφαλιστικά πακέτα, να δεις τις τρέχουσες προσφορές και να αγοράσεις μέσα σε μόλις μερικά λεπτά τη δική σου ασφάλεια αυτοκινήτου ή την ασφάλεια για τη μηχανή σου από το κινητό ή τον υπολογιστή!

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε εκ των προτέρων τον τύπο ασφάλειας που επιθυμείτε και να επιλέγετε τις καλύψεις που είναι σημαντικές και απαραίτητες για εσάς.