Πε. Μάι 2nd, 2024

Νέα Σμύρνη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη διπλή δολοφονία

Κοινοποίηση ειδήσεων

Νέο συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της μαφιόζικης εκτέλεσης στη Νέα Σμύρνη έδωσε στη δημοσιότητα το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο.

Στο βίντεο ο εκτελεστής φαίνεται να φτάνει στην καφετέρεια, να σημαδεύει και να εκτελεί εν ψυχρώ τα θύματά του, που εκείνη τη στιγμή κάθονταν σε τραπέζι του μαγαζιού, λίγο πριν να εξαφανιστεί από το σημείο, αφού έχει προκαλέσει τον απόλυτο πανικό.

Στη συνέχεια στο ίδιο βίντεο φαίνονται αστυνομικοί να συλλέγουν στοιχεία από το σημείο όπου σημειώθηκε η μαφιόζικη εκτέλεση.

Με 7 σφαίρες εκτέλεσε ο δράστης τα θύματα, είχε και συνεργό
Με 7 σφαίρες εκτέλεσε εν ψυχρώ ο δράστης τα δύο θύματα σε καφετέρια στη Νέα Σμύρνη σε ένα πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην κεντρική πλατεία της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είχε φτάσει στο σημείο με συνεργό, ο οποίος τον περίμενε σε κοντινό σημείο προκειμένου να διαφύγουν αμέσως μετά το χτύπημα. Στις 21:30 ο δράστης ήταν ένας μαυροντυμένος άνδρας, ο οποίος φαίνεται να είχε κατοπτεύσει προηγουμένως το σημείο.

Στη συνέχεια ο εκτελεστής που φορούσε φούτερ με κουκούλα και χειρουργική μάσκα, πλησίασε στην καφετέρια στην καρδιά της πλατείας της Νέας Σμύρνης αδιαφορώντας ότι στο σημείο βρισκόταν κόσμος, ενώ πολύ κοντά στο σημείο βρίσκεται και μια παιδική χαρά, πήγε στο τραπέζι που κάθονταν τα δύο θύματα και πυροβόλησε 7 φορές, ενώ τραυμάτισε και μία κοπέλα που βρισκόταν στην καφετέρια-μπαρ.

Ποιοι είναι οι δύο άνδρες που έπεσαν νεκροί
Το πρώτο θύμα που έπεσε νεκρό μετά τους πρώτους πυροβολισμούς, καθώς μία από τις σφαίρες τον βρήκε στο κεφάλι, είναι ο 41χρονος K.C. αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος έχει ποινικό παρελθόν καθώς έχει απασχολήσει τις Αρχές για λαθροδικιασμένη, ναρκωτικά, ληστείες και ήταν έξω από τη φυλακή με περιοριστικούς όρους.

Το δεύτερο θύμα που δέχθηκε πυρά από τον εκτελεστή σε θώρακα και στομάχι και άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα στον «Ερυθρό Σταυρό», όπου διακομίστηκε πολύ βαριά τραυματισμένος, ήταν ο 44χρονος A.Ο. αλβανικής