Τρ. Μάι 7th, 2024

Νέα υποψηφιότητα για την παράταξη «Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟΣ» – Αλέξανδρος Γκουργιώτης

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η «Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟΣ»  και  ο  επικεφαλής της  Αλέξανδρος Γκουργιώτης, υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων, καλωσορίζουμε τον κ. Γεώργιο Κουμούτσο   που συμμετέχει στο  ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μας για τη διεκδίκηση του Δήμου Κορινθίων στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές (Οκτώβριος 2023).

Συνοπτικό Βιογραφικό

Ο κ. Κουμούτσος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, προερχόμενος από εννεαμελή οικογένεια. Είναι έγγαμος, πατέρας τεσσάρων παιδιών, και ζει με την οικογένειά του στο Λέχαιο. Αφού ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία στις ειδικές δυνάμεις πεζοναυτών, από το 1996 επισκεπτόταν συχνά το Λέχαιο μέχρι που το 2016  εγκαταστάθηκε ως μόνιμος κάτοικος της περιοχής.

 Ο κ. Κουμούτσος είναι βοηθός νοσηλευτή,  ενώ στο παρελθόν είχε δραστηριοποιηθεί επιτυχώς σε διαφορετικά επαγγέλματα. Είχε εργαστεί ως πλανόδιος λαχειοπώλης οικοδόμος, ιδιωτικός υπάλληλος και επαγγελματίας οδηγός Γ ΄κατηγορίας, αποδεικνύοντας στην πράξη την εργατικότητά του και την άοκνη προσπάθειά του για βελτίωση και ανάπτυξη.

Συμμετέχει με μεγάλη προθυμία  στις επικείμενες δημοτικές  εκλογές  με την  «Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟ» και τον Αλέξανδρο Γκουργιώτη, επιθυμώντας να προσφέρει ενεργά τις υπηρεσίες του στην τοπική κοινωνία του Λεχαίου