Σα. Απρ 27th, 2024

Προκλητικός ο 63χρονος παιδόφιλος – «Οι ανήλικες με κάλεσαν πρώτες» (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Προκλητικός εμφανίστηκε σε αποκλειστικές δηλώσεις του στην εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου ο 63χρονος παιδόφιλος, ο οποίος συνελήφθη στην Ομόνοια, όπου είχε δώσει ραντεβού σε 14χρονη, και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Ο 63χρονος αναμένεται να κληθεί σε απολογία τη Δευτέρα, ενώ οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι σε βαθμό πλημμελήματος.

Σχετικά με την υπόθεση των αισχρών μηνυμάτων σε ανήλικη, είπε μιλώντας στον Alpha και την εκπομπή Tlive: «Είδα μια αναπάντητη. Ήμουν σε διακοπές στη Ζάκυνθο εκείνη την ημέρα. Κάτι μου έλεγαν για ερωτικά. Και έλεγα ”ποιες είναι αυτές;”. Νευρίασα κάποια στιγμή και είπα ό,τι είπα από τα νεύρα μου. Λέω τι είναι αυτές που με παίρνουν τηλέφωνο; Από τα νεύρα μου έστειλα τις φωτογραφίες. Δεν επεδίωξα εγώ επικοινωνία με τα ανήλικα, αυτές επεδίωξαν με εμένα. Όταν πήρα πίσω, δεν ήξερα πως αυτά τα κορίτσια είναι ανήλικα. Δεν άκουγα καλά τη φωνή τους» ενώ για το ερωτικό ραντεβού που κανονίστηκε, υποστήριξε ότι «πήγα να συναντήσω τους γονείς της για να ζητήσω συγγνώμη από κοντά. Μου είπαν ”έχεις στείλει μηνύματα σε ανήλικο”».

Σχετικά με την υπόθεση του 1998 και τη σύλληψή του για βιασμό, ισχυρίστηκε ότι η αγγελία που είχε βάλει, δεν ήταν για μπέιμπι σίτερ. «Ποτέ δεν ζήτησα μπέιμπι σίτερ. Είχα βάλει αγγελία για ερωτική σχέση. Και κάναμε ερωτική σχέση. Και μετά επειδή δεν είχε λεφτά, μου λέει ”έχεις να μου δώσεις λεφτά για ταξί;” και εγώ επειδή είχα λίγα λεφτά πάνω μου γιατί κινούμαι με κάρτες, μου είπε ”θα σε φτιάξω εγώ”.