Πα. Μάι 3rd, 2024

Νεμέα: Η «φωνή» των αγροτών, Κώστας Κωστάκης, υποψήφιος με το συνδυασμό του Φρούσιου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η φωνή των αγροτών, Κώστας Κωστάκης, είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Νεμέας με το συνδυασμό ”Συνεργασία Πολιτών Νεμέας”, με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Φρούσιο.

Ο Κώστας Κωστάκης, αγρότης στο επάγγελμα, διετέλεσε πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Νεμέας. Πρωτοστάτησε, επί σειρά ετών, σε κινητοποιήσεις αγροτών και κτηνοτρόφων, διεκδικώντας τα μέγιστα για εκείνους και ξεχώρισε για τον αδιάκοπο αγώνα του για στήριξη και αναβάθμιση του πρωτογενούς τομέα στο Δήμο Νεμέας.

Ακολουθεί η δήλωση υποψηφιότητάς του:

Αγαπητοί μου συμπολίτες,  

Επειδή ζούμε σε μια εξαιρετικά δύσκολη εποχή, απ’ όλες τις απόψεις,  πεποίθησή μου είναι ότι η συμμετοχή σε μια κοινή προσπάθεια διαφυγής απ’  τα αδιέξοδα της καθημερινότητας είναι επιβεβλημένη για όλους μας.  

Προσωπικά είμαι από εκείνους που πιστεύουν πως αν ενώσουμε τις δυνάμεις  μας και δουλέψουμε σκληρά, θα καταφέρουμε τουλάχιστον να αμβλύνουμε  πολλά από τα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν και να ανεβάσουμε τον  ιστορικό μας τόπο εκεί που πραγματικά του αξίζει! Το χρωστάμε στους εαυτούς  μας στα παιδιά μας, στις γενιές που έρχονται!  

Στον συνδυασμό «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΜΕΑΣ», με υποψήφιο Δήμαρχο  τον Κώστα Φρούσιο, έχουμε καταφέρει να συγκροτήσουμε μια ομάδα από άξιους και ικανούς συμπολίτες μας, με όραμα και κυρίως με αποφασιστικότητα  για μια τέτοια προσπάθεια. 

Προσωπικά θέτω εαυτόν σ’ αυτό εγχείρημα, ζητώ τη στήριξή σας και  δεσμεύομαι να καταθέσω και την τελευταία ικμάδα μου ώστε να καταφέρουμε  όλοι μαζί να προωθήσουμε τον Δήμο Νεμέας σε μια αναπτυξιακή πορεία που  θα οδηγήσει σε μια προοπτική ευημερίας για όλους!  

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Κώστας Σ. Κωστάκης 

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Νεμέας