Πα. Απρ 26th, 2024

Νεμέα: Ο ιερέας που έχει δημιουργήσει τη μεγαλύτερη τράπεζα αίματος στην Πελοπόννησο

Κοινοποίηση ειδήσεων
This image has an empty alt attribute; its file name is 21-05-30_220234_WonderFox_Photo_GIF_001_(1).gif

Νεμέα: Ο ιερέας που έχει δημιουργήσει τη μεγαλύτερη τράπεζα αίματος στην Πελοπόννησο

Με επιτυχία πραγματοποιείται και φέτος η 9η ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

Ο Πάτερ Ευάγγελος Μπακασέτας μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής Αιμοδοσίας έχουν καταφέρει να προτρέψουν τον οποιοδήποτε να συμβάλει με τον τρόπο του στην προσπάθεια αυτή σαν αιμοδότης-τρια.

Το ελάχιστο που πρέπει να ειπωθεί είναι τα συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και σε όλη την Επιτροπή της Αιμοδοσία .
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ με τον τρόπο του ΠΡΕΠΕΙ να βοηθά τέτοιες προσπάθειες γιατί ο τελικός στόχος της Αιμοδοσίας της Νεμέας είναι να υπάρξουν και άλλες αιμοδοσίες στους όμορους Νομούς.

Με επιτυχία πραγματοποιείται και φέτος η 9η ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

Συνεχίζοντας την δράση μας και την υπερπροσπάθειά μας στον κοινωνικό τομέα επιτελούμε για την φετινή χρονιά ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12-7- 2021 την 9η ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ στα πλαίσια της θερινής Αιμοδοσίας στο Άλσος του Αγίου Γεωργίου πραγματοποιώντας την 72η συνεχή Αιμοληψία της ενορίας μας.

Για λόγους ευνοήτους και λόγω της κατάστασης που διαμορφώθηκε θα τελεσθεί μόνο η Αιμοληψία και ώρες 09:00π.μ -14:00μ.μ  και 16:00μ.μ -21:30μ.μ. Παράλληλα θα καταγράφονται οι νέοι εθελοντές Μυελού των οστών. ΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΟΛΟΙ.     

   Η ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς δεν πρέπει να μας κάμψει απεναντίας να μας κάνει να δώσουμε δυναμικά και με ΠΑΘΟΣ το ΠΑΡΟΝ αποδεικνύοντας την ευαισθησία μας την ΑΓΑΠΗ και την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στηρίζοντας τους πολλούς και πονεμένους συνανθρώπους μας που μας το ζητουν, ανεβάζοντας ακόμη  πιο ψηλά το δείκτη του εθελοντισμού.

Η ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΣΟΔΙΩΝ  ΝΕΜΕΑΣ