Κυ. Απρ 28th, 2024

Οι δραματικές συνομιλίες στον ασύρματο μετά την καταδίωξη – «Ο συνάδελφος έχει εκσφενδονιστεί»

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ηχητικό ντοκουμέντο από την επικοινωνία που είχαν οι αστυνομικοί με το κέντρο επιχειρήσεων ενημερώνοντας για την αιματηρή καταδίωξη αυτοκινήτων στον Ασπρόπυργο, που κόστισε τη ζωή ενός 29χρονου αστυνομικού και τραυμάτισε σοβαρά έναν 33χρονο σοκάρει, αφού ακούγονται οι δραματικές εκκλήσεις για βοήθεια, αμέσως μετά το δυστύχημα.

Οι συνάδελφοι τους αγωνιούν για τη ζωή των αστυνομικών, όπως «μαρτυρά» το ηχητικό ντοκουμέντο: «Θέλουμε να έρθει το ασθενοφόρο από ρεύμα προς Αθήνα, μετά τη λίμνη Κουμουνδούρου, πάνω στη στροφή. Στην Αθηνών – Κορίνθου. Ο συνάδελφος έχει εκσφενδονίστει. Παράκληση σύντομα ένας σταθμός στο ανερχόμενο με ρεύμα για Αθήνα στην Αθήνα, στο ύψος που βρισκόμαστε. Υπάρχει συνάδελφος στο οδόστρωμα», ακούγεται να λέει με ένταση ένας αστυνομικός.

«Πείτε μας ποιο νοσοκομείο εφημερεύει να μεταφέρουμε τουλάχιστον τον εν ζωή συνάδελφο να το μεταφέρουμε άμεσα στο νοσοκομείο Κέντρο», τονίζει, γνωρίζοντας πως ο ένας από τους δύο είναι νεκρός.

Υπενθυμίζεται πως σε σοβαρή κατάσταση με πολλαπλά κατάγματα και αιμάτωμα, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο 401 νοσοκομείο ο 33χρονος αστυνομικός, συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας η οποία κυριολεκτικά διαλύθηκε στη διάρκεια καταδίωξης τα ξημερώματα δύο υπόπτων ΙΧ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 29χρονος οδηγός της, αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ.

www.ertnews.gr