Σα. Απρ 27th, 2024

Ορκωμοσία του Διοικητικού Συμβουλίου του τμήματος AHEPA  HJ25 Άγιος Ανδρέας (εικόνα)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του City Unity College η ορκωμοσία του Διοικητικού Συμβουλίου του τμήματος  AHEPA HJ25 Άγιος Ανδρέας  με την συμμετοχή 34 νέων μελών παρουσία του Κυβερνήτη AHEPA Hellas κ. Ευστάθιου Κεφαλίδη, του Αντικυβερνήτη κ. Κώστα Βαρσάμη, μελών του ΔΣ της Περιφέρειας 25 ΕΛΛΑΣ www.ahepahellas.org και Προέδρων των τμημάτων AHEPA από Ναύπακτο, Κοζάνη, και Βόλο.   

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τον κ. Δημήτριο Χαρ. Μουτούση Πρόεδρο, τον κ. Ιωάννη Μούστο Αντιπρόεδρο, τον κ. Παναγιώτη Γατομάτη Γραμματέα, τον κ. Βασίλειο Ζαφειρόπουλο Ταμία και τον κ. Χαράλαμπο Τραχανά Θεματοφύλακα.

H AHEPA  www.ahepa.org ιδρύθηκε στις ΗΠΑ το 1922 σήμερα απαριθμεί 40,000 οικογένειες μέλη και έχει παρουσία στην Ελλάδα, τον Καναδά, την Αυστραλία, την Νέα Ζηλανδία, την Νότια Αφρική και αρκετές χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Με ιστορία 100 ετών προσανατολισμένη σε παραδοσιακές, καθαρές αξίες η αποστολή της οικογένειας AHEPA είναι να προωθήσει τον Ελληνισμό, την Εκπαίδευση, τη Φιλανθρωπία, την Πολιτική Ευθύνη, τον Θεσμό της Οικογένειας και την Ατομική Αριστεία