Πα. Μάι 3rd, 2024

Πάτρα: Ανείπωτος πόνος στην κηδεία του 29χρονου αστυνομικού που έχασε τη ζωή του σε καταδίωξη (video-φωτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σε κλίμα οδύνης τελείται αυτήν την ώρα στον ιερό ναό Αγίας Τριάδος Καλλιθέας Πατρών, η κηδεία του 29χρονου πατρινού αστυνομικού που βρήκε τραγικό θάνατο εν ώρα καθήκοντος.

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς, ο αδελφός και η σύντροφος του αδικοχαμένου Χρήστου Κουρουνιώτη.

Οι δικοί του άνθρωποι, που περίμεναν τα Χριστούγεννα για να γιορτάσουν μαζί με τον Χρήστο την ονομαστική του εορτή και τώρα θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία, τον αποχαιρετούν με λευκά κουφέτα, δάκρυα στα μάτια και ένα αναπάντητο “γιατί;” στο χείλη.

Όπως έγραψε το Tempo24.News, στη νεκρώσιμη ακολουθία παρίσταται ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου. Μαζί του είναι ο υφυπουργός Κώστας Κατσαφάδος.

Εικόνα

1

Εικόνα

1

Εικόνα

κηδεία αστυνομικού

Εικόνα

κηδεία αστυνομικού

Εικόνα

κηδεία αστυνομικού

Στο τελευταίο αντίο παρόντες είναι ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος, συνάδελφοι του της ΔΙ.ΑΣ από την Αθήνα, συγγενείς, φίλοι, η ηγεσία της Τοπικής Αστυνομίας και αστυνομικοί από  υπηρεσίες της Πάτρας.

Ο 29χρονος, από την ημέρα που εισήχθη στο Σώμα υπηρετούσε στην Αθήνα στην ομάδα ΔΙΑΣ.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, στη διάρκεια άγριας καταδίωξης στον Ασπρόπυργο, η μηχανή που επέβαινε μαζί με 32χρονο συνάδελφό του προσέκρουσε σε προπορευόμενο περιπολικό, που ακινητοποιήθηκε απότομα όταν ο οδηγός του καταδιωκόμενου οχήματος έκανε επικίνδυνο ελιγμό. Αποτέλεσμα ο πατρινός ένστολος να χάσει τη ζωή του και ο συνεπιβάτης του να τραυματιστεί σοβαρά.

Εικόνα

πενθος

Εικόνα

πενθος

Εικόνα

πενθος

Εικόνα

πενθος

Εικόνα

πενθος

Εικόνα

πενθος
https://youtube.com/watch?v=F1JfJQM8eT8%3Fsi%3DzdQR5t_sRhbqAuZP

Εικόνα

k16.jpg

Εικόνα

k16.jpg

Εικόνα

k16.jpg

 Πηγή:  tempo24.news, policenet.gr

(πηγή φωτογραφιών tempo.news και intimenews)