Σα. Απρ 27th, 2024

Προσοχή-Θεσσαλονίκη: Αυξάνονται τα περιστατικά οπλοφορίας! (Βίντεο – Φωτογραφίες)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ρεπορτάζ: Αναστασία Στεφανή

Προσοχή: Αυξάνονται τα περιστατικά οπλοφορίας! (Βίντεο – Φωτογραφίες)

Αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης μας αναφέρουν ότι πληθαίνουν τα περιστατικά οπλοφορίας στην πόλη.
Συγκεκριμένα ομάδα Δίας της Θεσσαλονίκης σε έλεγχο που πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες, σε άτομα που κινούνταν περιμετρικά του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, εντόπισε στην κατοχή του ενός το παρακάτω αντικείμενο μαχαίρι!

Εντύπωση προκαλεί ο τρόπος που προσπαθούν κάποιοι να αποκρύψουν τα μαχαίρια και λοιπά αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως όπλα, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη σε ενδεχόμενο έλεγχο αστυνομικών. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο νεαρός άνδρας στάθηκε άτυχος, διότι χάρη στην παρατηρητικότητα των αστυνομικών το μαχαίρι εντοπίστηκε και το άτομο συνελήφθη.

Όπως φαίνεται, πρόκειται για μια δανεισμένη τεχνική απόκρυψης αντικειμένων ή όπλων από ομάδες ειδικών δυνάμεων του εξωτερικού

Ας μην γελιόμαστε, όταν οι αστυνομικοί κάνουν την δουλειά τους και δεν χρησιμοποιούνται για πάρεργα, μπορούν να εντοπίζουν ευφάνταστα περιστατικά, όπως το συγκεκριμένο, αποτρέποντας πιθανή χρήση αυτών είτε σε βάρος των αστυνομικών είτε σε βάρος πολιτών.

Οι αστυνομικοί της Δίας μας ενημερώνουν ότι είναι όλο και συχνότερο το φαινόμενο της οπλοφορίας και μάλιστα αντικείμενα όπλα που η κατασκευή τους είναι εξαρχής τέτοια έτσι ώστε να μην εντοπίζονται σε γενόμενο έλεγχο και να διαφεύγουν τη σύλληψη!  

Ας αφήσουμε επιτέλους τους αστυνομικούς να κάνουν τη δουλειά τους!