Σα. Μάι 4th, 2024

“Πρώτο Θέμα”: “Ο Πέτρος Τατούλης απέσπασε τη σύζυγό του στην περιφέρεια

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σημερινό δημοσίευμα του “Πρώτου Θέματος” (protothema.gr) κάνει λόγο για απόσπαση της συζύγου του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Σοφίας Λουτσίου – Τατούλη, στο γραφείο του κ. Πέτρου Τατούλη.

Στην ιστοσελίδα της εν λόγω εφημερίδας παρατίθενται κάποιες από τις αποφάσεις και τα σχετικά χρηματικά εντάλματα που έχουν ήδη αναρτηθεί στη Διαύγεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου

“Τη σύζυγό του, ιατρό του ΕΣΥ απέσπασε στο γραφείο του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης με μεικτές αποδοχές 3.400 ευρώ, την ώρα που η ίδια ήταν ταυτόχρονα και ελεγκτής ιατρός της περιφέρειας. 
Σύμφωνα με τα έγγραφα αυτά, που είναι αναρτημένα στη «Διαύγεια», οι μεικτές μηνιαίες αποδοχές της συζύγου του κ. Τατούλη ως αποσπασμένη υπαλλήλου στο γραφείο του για την χρονιά του 2018 ανέρχονταν σε 3.408,35ευρώ.” αναφέρεται – μεταξύ άλλων- στο δημοσίευμα.

ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗ “ΔΙΑΥΓΕΙΑ” https://www.protothema.gr/politics/article/891064/petros-tatoulis-apespase-ti-suzugo-tou-stin-perifereia-me-apodohes-3400-euro/?fbclid=IwAR2hTTGRlwlCpNvDk2MwOW7HKrT9eoFYUFZiPOYTbvLpICUd_GVevx2t3WM

protothema.gr