Σα. Απρ 27th, 2024

Σε νέα αγκαλιά ο Μπούμπης – Αποκλειστική δήλωση του αστυνομικού που τον έσωσε (εικόνες)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σε νέα αγκαλιά ο Μπούμπης – Αποκλειστική δήλωση στο korinthostv.gr του αστυνομικού που τον έσωσε (εικόνες)

Συγκινεί η πράξη των αστυνομικών του Αστυνομικού τμήματος Πλατανιά, οι οποίοι διέσωσαν ένα σκυλάκι.

Συγκεκριμένα, περιπατητής ενημέρωσε τους εθελοντές της Προστασίας των ζώων πριν από 2 ημέρες, για ένα αλυσοδεμένο μικρόσωμο σκυλάκι σε ερημική περιοχή του δήμου Πλατανιά. Έγινε αμέσως καταγγελία από το Σύλλογο για το περιστατικό αυτό. Οι αστυνομικοί έψαξαν εκεί και το εντόπισαν. Ήταν τόσο φιλικό και ταλαιπωρημένο… Το πήραν μαζί τους στο αστυνομικό τμήμα.

Σήμερα, ο άξιος και φιλόζωος αστυνομικός κ. Ματθαίος Ιγγλεζάκης, μετά από επικοινωνία που είχε με την Αναστασία Στεφανή, δήλωσε τα εξής:

”Το σκυλάκι ο Μπούμπης χθες βρήκε μια νέα αγκαλιά , έναν νέο άνθρωπο τον Στράτο που συγκινήθηκε από την ιστορία του  και ήρθε στο Τμήμα μας ( Α.Τ Πλατανιά ) για να τον υιοθετήσει. Κατόπιν συνεννόησης με την φιλοζωική μας, ο Μπούμπης βρίσκεται σε ένα ζεστό σπιτάκι και θα κοιμάται πλέον σε κρεβατάκι όπως μου είπε ο Στρατός και θα λαμβάνει την αγάπη και τα χάδια που στερήθηκε ”

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν και εντόπισαν τον κακοποιητή του και του βεβαίωσαν διοικητικό πρόστιμο ύψους 1000 ευρώ.

Οι Έλληνες αστυνομικοί παλεύουν καθημερινά για τα δικαιώματα  των αδύναμων και όσων δεν έχουν φωνή, όπως έγινε και σε αυτή την περίπτωση.