Πα. Απρ 26th, 2024

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ: Εκδήλωση Ντεκουπάζ & Χειροποίητου Κοσμήματος (VIDEO)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 18.30 στη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η εκδήλωση του δημιουργικού εργαστηρίου Αγίων Θεοδώρων και της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ «ΚΥΤΑΡΡΟ» Decoupage (ντεκουπάζ) & Χειροποίητου Κοσμήματος, υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Τα εκθέματα πραγματικά ήταν μοναδικά, αποδεικνύοντας την απαράμιλλη και ενθουσιώδη προσπάθεια των μαθητριών που απέφερε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Συγχαρητήρια στην Δασκάλα τους και σε όλες τις κυρίες οι οποίες συμμετείχαν το διάστημα αυτό και θα συνεχίσουν να παρακολουθούν τα μαθήματα έως το Πάσχα.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κύριος Γκιώνης, ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων κύριος Σπύρος Ράτης, ο Αντιδήμαρχος κύριος Τασος Σακελλαρίου, ο Αντιδήμαρχος κύριος Σάκης Παπαθανασίου, ο ΠΡόεδρους του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμυο κύριος Γεωργιος Στάμου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κυριος Αρης Κωσταντής, ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικιστων κύριος Δημήτρης Σαρέλας, η Πρόεδρους του ΚΑΠΗ κυρία Ρούλα Βλαστάρη, η Πρόεδρος του Συλλόγου γυναικών κυρία Δήμητρα Σταμούλη, καθώς και αρκετοί επισκέπτες.