Σα. Απρ 27th, 2024

ΙΣΧΥΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 9 ΤΟΥ ΔΕΔΕ

Κοινοποίηση ειδήσεων

ΙΣΧΥΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 9 ΤΟΥ ΔΕΔΕ

Μπορούσε ο Γιώργος Δέδες να ανακοινώσει 9 υποψήφιους στην Κορινθία, βάζοντας απλά το χέρι του στο σακούλι, με τους μπαρουτοκαπνισμένους, παράγοντες της περιοχής, δίνοντας στον καθένα μερίδιο στο προσωπικό του όνειρο.

Δεν το έκανε.

Έψαξε και βρήκε άνδρες και γυναίκες με καταξιωμένη προσωπική, επιστημονική και κοινωνική πορεία. Ανθρώπους που ο καθένας έχει γράψει ή γράφει την προσωπική του ιστορία με τα χρώματα της επιτυχίας και του ήθους.

Αν κοιτάξει κανείς έναν-έναν τους πρώτους 9 υποψηφίους θα διαπιστώσει ότι όλοι έχουν μία ισχυρή κοινωνική αποδοχή στον χώρο που κινούνται, εργάζονται και ζουν.

Τι να πει κανείς για μία από τις μεγαλύτερες δόξες των Ελληνικών γηπέδων, που άφησε ανεξίτηλο στίγμα ήθους στα γήπεδα και έξω από αυτά; Τι να πει για τον νέο οικονομολόγο από την Νεμέα, που είναι από τα πλέον αγαπητά πρόσωπα της περιοχής; Τι να πει για τη μάχιμη δικηγόρο, την έμπειρη και καταξιωμένη στο χώρο της φυσικοθεραπείας επαγγελματία, τον σεμνό αρχιμουσικό; Το ίδιο ισχύει και για τους 9. Αν δει κανείς τα βιογραφικά και την πορεία τους αντιλαμβάνεται ότι η επιλογή έγινε μεταξύ άφθαρτων, ικανών και επιτυχημένων σε όλα τα επίπεδα. Είναι σημαντικό για τον συνδυασμό, ότι οι υποψήφιοι του Δέδε είναι κοινωνικά, επιστημονικά και επαγγελματικά καταξιωμένοι.

Πραγματικά άνοιξε νέους δρόμους φέρνοντας στο προσκήνιο νέα στελέχη που αποτελούν παρηγοριά σε ένα σκηνικό που έχει κατακλυστεί από επαγγελματίες αυτοδιοικητικούς συμβούλους που δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα για να κρατήσουν τις καρέκλες τους.