Κυ. Μάι 5th, 2024

Σε Μονεμβασία, Νεάπολη, Ελαφόνησο και χωριά της Νότιας Λακωνίας ο Πέτρος Τατούλης (φωτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Επίσκεψη στη νότια Λακωνία πραγματοποίησε την Πέμπτη 18 Απριλίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, ο περιφερειάρχης  είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με Λάκωνες για τα ζητήματα που απασχολούν την Λακωνία, την Πελοπόννησο αλλά και την χώρα.

Από το πρωί ως τη δύση του ηλίου «όργωσε»απ’ άκρη σε άκρη την περιοχή, έδωσε ομιλίες στην Ελαφόνησο, τη Μονεμβάσια, τη Νεάπολη, ενώ επισκέφθηκε και  χωριά, τον  Άγιο Γεώργιο,  τη Νεάπολη, το Βελανίδι, το Λάχι, τους Άγιους Αποστόλους. Οι συμπατριώτες του τον «αγκάλιασαν» με μεγάλο ενδιαφέρον, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη τους για το έργο που έχει προσφέρει την τελευταία οκταετία η Περιφερειακή Αρχή και από κοινού έθεσαν τον σχεδιασμό για την επόμενη ημέρα.

Ο Πέτρος Τατούλης βρήκε την ευκαιρία να τους ευχαριστήσει για την εμπιστοσύνη που του έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια και να τους διαβεβαιώσει ότι η Περιφερειακή Αρχή συνεχίζει να είναι κοντά τους, στα μικρά και στα μεγάλα έργα, κοντά στον καθένα ξεχωριστά.

«Θα συνεχίζουμε να εργαζόμαστε όπως κάναμε πάντοτε καταβάλλοντας τη μεγαλύτερη προσπάθεια προκειμένου να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της κοινωνίας μας και στις ευάλωτες κοινωνικές μας ομάδες», υποσχέθηκε, ο Πέτρος Τατούλης.